Archive for February 3rd, 2018

Om to uker reiser vi til..

E G Y P T!

Åh, som jeg gleder meg til det!

Jeg har ikke vært på ferie siden før jeg var gravid første gang, så det er minst fem eller seks år siden. Nå for tiden prøver jeg å jobbe nok til at vi skal ha grei økonomi, samtidig som jeg ikke klarer å jobbe fult. Ferie er derfor ikke noe som er prioritert. Men nå er vi så uendelig heldige at vi får dra en uke til Sharm el-Sheikh sammen med K og storebroren til barna våre. Jeg fikk vite det på torsdag, og har gått lykkerus siden. Jeg gleder meg så utrolig mye!

Sol og varme og ferie og vakre omgivelser og nye opplevelser, det skal bli så fint ♥

Dere får selvsagt bli med. Og det blir veldig spennende å se hvordan det blir å leve vegansk der, spesielt med tanke på barna. Jeg synes slike “utfordringer” bare er gøy, og vet det kommer til å bli bra uansett.
3feb6-2 3feb9-23feb5-2Legger med noen bilder fra vår lørdag. Jeg håper dere har en fin helg så langt.

Min snack-favoritt fra Taza

Jeg skrev dette innlegget i går kveld, men kom aldri så langt at jeg fikk postet det. God lørdag til dere.

God kveld dere ♥ For en uke dette har vært altså. I går fikk jeg en så gledelig overraskelse at jeg nesten hoppet gjennom taket av lykke, og jeg skal dele det med dere i løpet av helgen ♥ I kveld ville jeg bare vise dere en ny favoritt hos meg, som jeg har bestilt på Iherb flere ganger i løpet av de siste par månedene.
Cashewnøtter dekt med mørk sjokolade fra merket Taza. Altså! De er så gode!
3feb2-2Taza er et merke som lager vegansk og fair trade sjokolade av stenmalt kakao og råsukker. Jeg har bare smakt noen av varene deres, og disse sjokoladenøttene er virkelig på toppen hos meg. De har også sjokoladenøtter med mandler og hasselnøtter, og de er gode de også.
2feb2-2Sønn liker veldig godt den mørke sjokoladen deres med toffee, mens lillesøster liker det meste av sjokolade- akkurat som meg :o .
3feb3-2Et lite tips fra meg til dere ♥ En boks med disse er så enkel å ha i vesken, og er den perfekte snack akkurat når du trenger det. Selv elsker jeg å spise en neve eller to før yoga, det gir energi og nøttene gjør at det metter akkurat passe.
3feb-2Jeg håper dere får en fin helg.

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
February 2018
M T W T F S S
« Jan    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728