Min snack-favoritt fra Taza

Jeg skrev dette innlegget i går kveld, men kom aldri så langt at jeg fikk postet det. God lørdag til dere.

God kveld dere ♥ For en uke dette har vært altså. I går fikk jeg en så gledelig overraskelse at jeg nesten hoppet gjennom taket av lykke, og jeg skal dele det med dere i løpet av helgen ♥ I kveld ville jeg bare vise dere en ny favoritt hos meg, som jeg har bestilt på Iherb flere ganger i løpet av de siste par månedene.
Cashewnøtter dekt med mørk sjokolade fra merket Taza. Altså! De er så gode!
3feb2-2Taza er et merke som lager vegansk og fair trade sjokolade av stenmalt kakao og råsukker. Jeg har bare smakt noen av varene deres, og disse sjokoladenøttene er virkelig på toppen hos meg. De har også sjokoladenøtter med mandler og hasselnøtter, og de er gode de også.
2feb2-2Sønn liker veldig godt den mørke sjokoladen deres med toffee, mens lillesøster liker det meste av sjokolade- akkurat som meg :o .
3feb3-2Et lite tips fra meg til dere ♥ En boks med disse er så enkel å ha i vesken, og er den perfekte snack akkurat når du trenger det. Selv elsker jeg å spise en neve eller to før yoga, det gir energi og nøttene gjør at det metter akkurat passe.
3feb-2Jeg håper dere får en fin helg.

4 Responses to “Min snack-favoritt fra Taza”

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
February 2018
M T W T F S S
« Jan    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728