Ragnhild

Kontakt meg gjerne!

ragnhildnordrum@hotmail.com

Instagram @ragnhildnordrum

4 Responses to “Ragnhild”

 • Maria:

  HEi Ragnhild,
  Liker godt de oppskriftn du viser.
  Lurer på en ting.
  Hva har du tenkt å gi til ditt nydelig barn å spise ? Er du en vegan eller råvegan? Hva synes du om B12?
  Jeg er selv lit inni vegetariansk mat, men folk som spiser vanlig mat mener at barna under utviklinks fase må ha kjøtt.
  Tusen takk , fortsett med det du gjør.

  • Ragnhild Nordrum:

   Hei Maria :) Så koselig med kommentar fra deg!
   Jeg har tenkt masse masse på dette med mat til baby. Det jeg har kommet frem til er at å være veganer er det personlig valg, og ikke noe som kan tvinges på andre. Mitt ansvar som mamma er at barnet mitt får i seg alt han trenger fra et sunt kosthold, og at pengene mine går til dyreproduksjon jeg kan støtte. Jeg tenker derfor å servere han en haug med sunn rå plantebasert mat (det tror jeg av hele mitt hjerte burde være basisen i alle kosthold), og supplere med frittgående økologiske egg og villfisk. Melk og kjøtt vil jeg ikke at mine penger skla støtte. Dessuten spiser jo pappaen hans kjøtt, og har selvsagt all rett til å gi det til Sidikou Samuel. Så med dette kostholdet vet jeg at han får i seg alt han trenger.
   Jeg skulle selvsagt ønske at alle var veganere, men som sagt tror jeg det er et valg man selv må ta. Det viktigste for meg er at han blir sunn og sterk, får i seg nok planter, og slipper å få servert dårlig mat (som sukker, brød/mel, melk osv..) hjemme.
   Takk igjen for kosleig kommentar :)

 • Hei! Ser kommentaren over er noen år gammel, så lurte på om det fortsatt gjelder, eller om du på veien har endret mening? Er sønnen din 100% veganer eller spiser han fisk og egg? Har selv to barn som jeg ønsker skal være veganere, men kjøttis-pappa er uenig. Lille på 7 mnd er veganer inntil videre :) Storefis på 2 år spiser minimalt animalsk.

  • Ragnhild Nordrum:

   Så gøy du spør Vilde! Min lille har vært 100% veganer hele veien, og jeg er SÅ takknemlig for at vi har hatt muligheten til å ha det slik. Pappaen er super-kjøttis ;) Men er faktisk bare støttende, og synes det er så bra at S får en så sunn start. Han ser andre barn som peller av grønnsakene av tallerkenen, og som “krever” brus. Og så ser han S som hiver seg over brokkolien og roper etter bønner. Så jeg er heldig nok til å ikke ha møtt motstand. Men jeg vet jo ikke hvordan det blir i fremtiden… HVis S blir veldig nysgjerrig på andres mat, blir det jo plutselig vanskeligere. Til nå har han vært fornøyd. Men han må jo ta egne valg etterhvert. Jeg kommer helt klart til å være streng, men forventer ikke at han kommer til å gå gjennom hele livet som veganer. Perioder med prøving og “opprør” er jeg iallefall forberedt på.
   Det er ikke så lett når man har to forskjellige kosthold som foreldre.. Man får bare gjøre sitt beste til å påvirke positivt :) Og det er jeg sikker på at du gjør :)

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
January 2018
M T W T F S S
« Dec    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031