Archive for August 18th, 2017

Vår nye hverdag

Etter helgen starter vår nye hverdag, og klarer ikke annet enn å grue meg. Etter mange år hjemme med barn, må jeg ut i jobb igjen. Jobben gleder jeg meg til. Jeg skal jobbe i resepsjon, som yoga-instruktør og kost-veileder på et treningssenter. Det blir topp. Men jeg gruer meg sånn til at barna skal starte i barnehage, og at vi ikke er frie til å legge opp dagene etter egen lyst. Jeg gruer meg til all tid sammen som vi mister. Og jeg er så redd for at noen skal “ødelegge” barna. Eller at de ikke skal finne sin plass. Eller at de ikke skal bli møtt som de fantastiske små sjelene som de er. Jeg gruer meg!

Samtidig tenker jeg at jeg må gjøre det beste jeg kan ut av situasjonen. Og det er jo også ting jeg gleder meg til med den nye hverdagen. Den vil gi meg litt tid til meg selv, og det gleder jeg meg til. Virkelig. De siste fire årene føler jeg både at jeg har “funnet meg selv”, men også at jeg har mistet meg selv litt. Og den siste tiden har jeg virkelig følt på behovet for å finne meg igjen. Jeg gleder meg til å kunne gå meg lange turer i fred og ro. Og til å ta på meg øredobber på jobb uten at barna drar de av meg :) Jeg gleder meg til å kunne sette meg ned og ha lunsj-pause. Og så gleder jeg meg til å se barna etter å ha savnet de hele dagen.

18august-2

Jeg håper dere går en fin helg i møte ♥ Husk å melde deg på give awayen min, og bli med i trekningen av nydelig raw sjokolade. Jeg trekker vinneren på søndag.

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
August 2017
M T W T F S S
« Jul   Sep »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031