Archive for August 6th, 2017

Hold on to your kids // Vær til stede i ditt barns liv

God morgen kjære dere. Jeg må bare beklage så dårlig oppdatering herfra for tiden. Hver dag tenker jeg på ting jeg har lyst til å dele med dere, tar bilder og planlegger. Men så kommer kvelden, og jeg er utslitt. Å starte i jobb igjen, flytting, og alt med barna, tar virkelig alle krefter. Og på kvelden prioriteres kun yoga og søvn. Jeg lover at jeg kommer sterkt tilbake når ting faller litt mer til ro. Jeg elsker jo å kunne dele alt jeg er opptatt av her inne med dere ♥

holdontoyourkids2-2

Vi fikk endelig spisekroken på plass i går. Elsker det gamle bordet og de sjarmerende stolene. 

Akkurat nå har jeg en liten ledig stund. Lille datter vekket meg litt før 5 i dag, og sitter og spiser blåbær ved siden av meg. Sønn sover fortsatt (helt utenom det vanlige, klokken nærmer seg 6, og han skulle vært våken for en evighet siden. Disse barna er tidenes morgenfugler, nemlig), så da tenkte jeg bare raskt å tipse dere om en bok jeg nettopp har begynt å lese.

holdontoyourkids3-2

Good-for-you-brownie + jordbær fra hagen

Hold on to your kids, eller Vær til stede i ditt barns liv som den heter på norsk, er en bok jeg har hatt lyst til å lese lenge. Jeg har hørt så mye fint om den. Og nå nylig fikk jeg mitt eget eksemplar. Jeg er så vidt i gang med å lese, og ser allerede at dette er en bok jeg kommer til å lære mye av og få glede av.

Barn, barne”oppdragelse” (fælt ord!), og familie-samhold har blitt mine største interesser etter at jeg fikk barn selv. Det er så mye feil i dagens samfunn, og mye av det går utover barna, og forholdet mellom barn og foreldre. Det viktigste i mitt liv er å hjelpe barna mine å bli trygge, sterke, gode mennesker, og helt ærlig tror jeg ikke at samfunnet slik det er i dag legger opp til at barn skal få utvikle seg til nettopp det. Derfor er det så viktig med beviste, nære voksne, som ser barna, holder de tett, og ikke bare lar samfunnet (barnehage, skole, jevnaldrende osv) ta “oppdragelses”-jobben.

holdontoyourkids-2

Jeg er som sagt bare i gang med å lese, men ser allerede at dette er en bok jeg vil anbefale andre. Det er så godt å lese og lære.

Vi sees igjen veldig snart. Så lenge håper jeg dere har en nydelig helg ♥

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
August 2017
M T W T F S S
« Jul   Sep »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031