Archive for May 8th, 2017

GOLDEN-LATTE (g o l d e n m i l k – i c e d l a t t e)

Golden milk-iced latte ♥ Gull-melk laget til en iskald, forfriskende, raw og vegansk latte. 

goldenlatte2-2

Denne drikken er helt perfekt nå som endelig varmen er her. Mange av dere kjenner helt sikkert til golden milk/gull-melk, som er plantemelk med gurkemeie og annet godt. Jeg hadde helt dilla på det en periode i vinter, og etter at jeg laget denne kalde varianten i dag, tror jeg jammen dillen er over meg igjen.

Til et stort glass:

-2,5 dl plantemelk (jeg brukte hjemmelaget cashew-melk. Mandelmelk blir også bra)
-1 ss kokoskrem (den tykke delen i en boks kokosmelk)
-1 ts gurkemeie
-1-2 ts råkakao
-1/2 ts kanel
-1/2 ts vaniljefrø
-0-2 ts kokossukker
-isbiter

Bruk en stavmikser/blender, og blend ingrediensene, unntatt isbitene, til en glatt, deilig melk. Tilsett isbiter, og server ♥

goldenlatte-2

Jeg håper dere prøver dere på denne enkle oppskriften ♥ God, sunn, næringsrik, forfriskende- akkurat slik det bør være. God mandagskveld.

Road trip

Hei ♥ God ny uke til alle dere. Senere i kveld kommer en ny oppskrift til dere (perfekt i dette varme deilige været), men først ville jeg bare dele noen bilder fra helgens road trip. Vi dro nemlig til Trondheim, fordi det skulle være navn-fest til datteren til noen venner av K. Vi kjørte, og jeg var veldig spent på hvordan det skulle gå å kjøre så langt med barna. Jeg er så glad for at det gikk helt strålende, og alle var glade (nesten) hele tiden.

Fredag: Sandefjord- Oslo- Trondheim

På fredag tok jeg og barna toget inn til Oslo. Vi var der i flere timer og koste oss i det fineste været, før vi kjørte sammen med K senere på ettermiddagen. Turen var lang, men det gikk så fint!

trondheim1-2

trondheim2-2

trondheim3-2

trondheim4-2

trondheim6-2

Kombucha ♥ På Funky Fresh Food.

Lørdag: Trondheim

Lørdag våknet vi i Trondheim. Jeg tok med meg barna ut for å få ut litt energi på morgenen, og koste meg med grønn juice og mørk sjokolade (som jeg kjøpte med når vi var i Oslo) til frokost. Etter det dro vi i navn-festen, og det var en veldig spennende dag. Både koselig, annerledes, lærerikt, og fint. Jeg brukte min andre festdrakt fra Afrika- jeg virkelig elsker disse! Festen varte langt utover kvelden, men K kjørte hjem meg og barna så de kunne sove og jeg kunne trene yogaen min.

trondhei7-2

trondheim8-2

trondheim12-2

trondheim13-2

trondheim15-2

trondheim11-2

Søndag: Trondheim- Fåvang- Sandefjord

Søndag formiddag kjørte vi hjem igjen. Vi tok turen innom min bestemor i Fåvang, og fikk servert middag der. SÅ koselig, og veldig gøy å få vise K mitt fantastiske besteforeldre-hjem (det er virkelig et utrolig sted!).

trondheim16-2

trondheim17-2

Og nå er vi hjemme igjen, litt slitne, men det har vært en veldig fin helg, og vel verdt det.

Vi sees igjen om litt. Jeg vil bare trene og vaske først :) God kveld så lenge.

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
May 2017
M T W T F S S
« Apr   Jun »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031