Road trip

Hei ♥ God ny uke til alle dere. Senere i kveld kommer en ny oppskrift til dere (perfekt i dette varme deilige været), men først ville jeg bare dele noen bilder fra helgens road trip. Vi dro nemlig til Trondheim, fordi det skulle være navn-fest til datteren til noen venner av K. Vi kjørte, og jeg var veldig spent på hvordan det skulle gå å kjøre så langt med barna. Jeg er så glad for at det gikk helt strålende, og alle var glade (nesten) hele tiden.

Fredag: Sandefjord- Oslo- Trondheim

På fredag tok jeg og barna toget inn til Oslo. Vi var der i flere timer og koste oss i det fineste været, før vi kjørte sammen med K senere på ettermiddagen. Turen var lang, men det gikk så fint!

trondheim1-2

trondheim2-2

trondheim3-2

trondheim4-2

trondheim6-2

Kombucha ♥ På Funky Fresh Food.

Lørdag: Trondheim

Lørdag våknet vi i Trondheim. Jeg tok med meg barna ut for å få ut litt energi på morgenen, og koste meg med grønn juice og mørk sjokolade (som jeg kjøpte med når vi var i Oslo) til frokost. Etter det dro vi i navn-festen, og det var en veldig spennende dag. Både koselig, annerledes, lærerikt, og fint. Jeg brukte min andre festdrakt fra Afrika- jeg virkelig elsker disse! Festen varte langt utover kvelden, men K kjørte hjem meg og barna så de kunne sove og jeg kunne trene yogaen min.

trondhei7-2

trondheim8-2

trondheim12-2

trondheim13-2

trondheim15-2

trondheim11-2

Søndag: Trondheim- Fåvang- Sandefjord

Søndag formiddag kjørte vi hjem igjen. Vi tok turen innom min bestemor i Fåvang, og fikk servert middag der. SÅ koselig, og veldig gøy å få vise K mitt fantastiske besteforeldre-hjem (det er virkelig et utrolig sted!).

trondheim16-2

trondheim17-2

Og nå er vi hjemme igjen, litt slitne, men det har vært en veldig fin helg, og vel verdt det.

Vi sees igjen om litt. Jeg vil bare trene og vaske først :) God kveld så lenge.

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
February 2018
M T W T F S S
« Jan    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728