Bursdagsforbredelser

I morgen er ikke hvilken som helst dag. Det er nemlig bursdagen til min kjæreste lille sønn som blir hele fire år ♡ Det kommer helt sikkert en oppdatering fra dagen senere. Jeg vil så gjerne at dagen hans skal bli helt spesiell for han. Han har ventet og gledet seg i ukesvis :O

bursdagsfor2-2

I dag har jeg stått på for å få klar mye av maten til i morgen. Vi får middagsgjester klokken to, og da serveres det albondigas-tapas-boller (Janes♡), pasta med hjemmelaget tomatsaus (måtte bli det, når pasta-elsker-gutten har bursdag), fransk baguett med urtefyll (står i ovnen nå og dufter nydelig!), foccatia, oliven, og stor frisk salat. Og så har jeg bakt kanelsnurrer og gulrotkake, så i morgen får virkelig sønn alle sine favoritter servert :)

bursdagsfor-2

Mitt ikke så vellykkede forsøk på å pynte kaken som en byggeplass, haha.

Nå må jeg komme meg i seng. Utenom bursdagsforbredelser har dagen gått til både jobb, besøk hos en barndomsvenninne, og yoga, så denne dagen har vært utrolig effektiv. Vi sees igjen senere ♥

 

One Response to “Bursdagsforbredelser”

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
February 2018
M T W T F S S
« Jan    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728