Til barna: banan-havre-pannekaker med blåbærsyltetøy

God morgen, og god mandag dere ♥ I dag skjer det mye her hos oss, og senere i dag får vi besøk som blir her noen dager. Jeg har mye å gjøre, spesielt med handling, mat-forberedelser, og husarbeid. Før det skal jeg og barna ut og løpe, dagen blir så mye bedre når de starter dagen med frisk luft og å tømme energi-lagrene litt :)

I går serverte jeg pannekaker til loppene mine, og det var veldig populært. Jeg har ikke laget pannekaker til de på månedsvis, og disse ble veldig fine. Fluffy og mettende og proppet med energi og næring til de voksende kroppene. Dette ga 6 små tykke pannekaker, som var en passe mengde for mine to.

7AUG-2

-2,5 dl havregryn
-1 ss knuste linfrø
-1/2 banan
-1 1/2 dl mandelmelk
-1/2 ss eple-eddik
-1 ts natron
-1/2 ts kanel
-1/2 ts vaniljefrø
-klype havsalt

-kokosolje til steking

-blåbær (jeg brukte frosne)
-kokossukker, til smak

Finmal havregryn til mel. Bland mandelmelk og eple-eddik, og la det stå i noen minutter. Bruk en blender/stavmikser, og blend alle ingrediensene sammen til en tykk røre. Spe på med litt mandelmelk hvis det trengs, men ikke la det bli for tynt. La røren stå litt før du steker små litt tykke pannekaker i kokosolje.
Lag syltetøy av blåbær og kokossukker. Jeg brukte stavmikser.

7augu2-2

Nå må vi løpe. God ny uke alle sammen.

4 Responses to “Til barna: banan-havre-pannekaker med blåbærsyltetøy”

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
February 2018
M T W T F S S
« Jan    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728