Vinneren av yoga-utfordingen, og et lite tips

I morgen starter mars, og det betyr at yoga-hver-dag-utfordringen avsluttes i dag. Hvordan har det gått med dere? For min del har det går kjempefin, og jeg fortsetter med yoga hver dag videre. Jeg virkelig elsker elsker elsker den daglige tiden på matten min.

Så! Hvem av dere vant den flotte premien? Det ble CAROLINE L! Gratulerer Caroline, jeg mailer deg i kveld eller i morgen. Tusen takk til alle dere som deltok, jeg håper dere fikk mye ut av å være med deg selv på matten hver dag i februar ♥

20150228_164945

Over til noe litt annet. For en liten stund siden deltok jeg i Katrin sitt 4-ukers kurs “A 4 week guide: Tap Into Your Greatnes”, og det var virkelig fire fantastisk lærerike uker. Jeg har fulgt Katrin i over to år nå, og lært mye om selvutvikling og å skape det livet man ønsker bare gjennom å lese bloggen hennes. Men gjennom dette kurset fikk jeg enda mer personlig og tett hjelp, og nye redskap for å hjelpe meg selv på vei mot mitt eget drømmeliv.

Nå setter Katrin i gang med en ny runde, kurset starter allerede i morgen, og jeg må bare få anbefale å bli med på det varmeste. Kurset består av direkte “webinarer” hver søndag (som også kan sees i reprise), ukentlige e-bøker med øvelser og tips, en aktiv, støttende facebook-gruppe, og så mye e-mail-støtte og kontakt som du vil. Katrin er så utrolig flink og støttende og jordnær, og en kjempegod samtaleparter- uansett hva slags temaer det er snakk om. Så ja, dette kurset anbefaler jeg av hele mitt hjerte. Du finner mer informasjon HER.

I dag var S og jeg på dukketeater. Som jeg egentlig regnet med, syntes ikke han det var kjempegøy, men jeg tror det er godt for han å oppleve nye ting uansett. Ellers er det iskaldt her i dag, så vi gikk bare en mini-tur i dagtidlig, og resten av dagen har vi koset oss inne. Jeg skal skrive ferdig middags-kapitellet til boken min i kveld, så det må jeg fortsette med nå. Hva har dere fylt lørdagen deres med?

10 Responses to “Vinneren av yoga-utfordingen, og et lite tips”

  • Heisann!
    Og gratulerer masse til Caroline, syns alle som var med har vært super flinke :D Katrin sitt kurs høres bra ut også, det er viktig og ta vare på seg selv slik at man kan ta bedre vare på de rundt seg og gjøre det meste ut av sitt liv!
    Høres ut som om du har hatt en fin dag! Og det er rett som du sier med disse tingene som teater, det er vel noe små barn må venne seg til, husker selv de tidligste minnene mine med kino og teater var blandet, men herlighet så glad jeg ble i det ettersom årene gitt, det er jo så artig :D
    Selv skulle jeg og noen venninner på tur i parken, men det regnet sånn at vi fem tok oss heller en tur på cafê og deretter te-hus samt litt vindusshopping, er jo ikke dumt det heller :) Kvalitetstid!
    Ha en nydelig søndag :) xx

    • Ragnhild Nordrum:

      Dine dager høres alltid så koselige ut, du får gjort så utrolig mye! Jeg skulle gjerne hatt dobbelt så mange timer.. hver dag :)
      Ja, tror teater og slikt blir gøyere etter hvert. Men synes det er viktig å starte å “øve” tidlig. Det er jo på en måte noe man må lære å like også.
      Klem

  • nina:

    Gratulerer Caroline :D

  • Så spennende! Jeg er veldig opptatt av selvutvikling, det blir jo stadig mer populært også her i Norge :) Håper du får en fin søndag <3

  • Gratulerer til Caroline :)
    Med meg gikk det veldig bra helt til opersjonen av visdomstannen som satt meg ut mye lengre enn jeg hadde trodd på forhånd. Har ikke helt kommet tilbake i treningsrutinenen mine igjen, kostholdet skeli også ut litt, så nå er det skjerpings igjen! Forsøker yoga hver dag i mars i stedet ^^ I går fikk jeg lurt kjæresten med på ei økt, tror jammen han blir med i dag også :D

    • Ragnhild Nordrum:

      Jeg synes du var kjempeflink!! Herlighet, men trosser ikke en vond munn altså! Det gjør SÅ vondt å trene når munnen verker. Husker jeg hadde tannverk for noen år siden, og jobbet på SATS. Sto og gråt i resepsjon, for det var så vondt å si “hei” og prate med kundene :O
      Lykke til i mars <3 Sporty kjæreste!!!

  • Elisabet:

    Gratulerer til vinneren! :) Og veldig flott utfordring du kom med, Ragnhild! <3 Har vært deilig med yoga så jevnlig! Satser på den gode vanen fortsetter også, om ikke hver dag, så nesten! ;)

    • Ragnhild Nordrum:

      Så bra at du fikk noe ut av utfordringen Elisabet! Du var kjempeflink <3 Klem

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930