Siste innspurt på yoga-utfordring, hva kan du vinne?

God kveld til dere. Har dere hatt en fin dag? Jeg har bestemt meg for å reiste til bestemor i Fåvang i helgen. Så i morgen tar S og jeg en tidlig buss til Lillehammer, hvor vi skal kose oss noen timer før vi tar toget videre til Fåvang. Jeg gleder meg veldig til å dra på tur med lille sønn igjen, til å vandre rundt i Lillehammer (som er en så koselig by!), og til å se min kjære bestemor igjen.

20150219_125255

I dag er det 8 små dager igjen av yoga-utfordingen min. Hvordan går det med dere som er med? Fortell, fortell- jeg vil gjerne høre! For min del går det veldig fint. Yoga hver dag, and loving it!

For å motivere dere til å trene yoga hver dag disse siste dagene (selv om dere selvsagt gjerne må trene yoga hver dag for alltid, det skal jeg ;)), tenkte jeg å vise den flotte premien en av dere får når utfordringen er over:

PicMonkey Collage

En valgfri yoga-BH fra Run&Relax, en pose raw sjokolade-mandler, mørk Pana-sjokolade, og Magic Mayan-sjokolade med bringebær ♥

Nå må jeg pakke. Bussen går kvart på 8 i morgentidlig, så alt bør være klart i kveld. God kveld videre til dere.

23 Responses to “Siste innspurt på yoga-utfordring, hva kan du vinne?”

  • Ida:

    Så koselig! Det blir helt sikkert en veldig fin tur :-)
    Det går så fint med yoga-utfordringen og jeg elsker det. Har blitt mellom 10-15 minutter (som regel 10 min med øvelser, 5 min meditasjon) hver kveld før jeg har lagt meg og det har gjort så godt for kropp og sjel. I går fikk jeg en gledelig beskjed om at jeg så smått kan begynne å jogge igjen, så da tenker jeg å innføre enda mer yoga i hverdagen – etter joggetur og før leggetid. Deilig!

    • Ragnhild Nordrum:

      Så bra Ida!! :D Og så fint at du kan begynne å jogge igjen- det hørtes deilig ut! Jeg gleder meg allerede til løpetur på tirsdag, det er liksom den eneste dagen jeg med sikkerhet får mulighet til å løpe.
      God kveld videre!

  • Marie:

    Det går fint med utfordringa, men i dag ble jeg litt for sliten siden jeg gikk frem og tilbake til yogastedet som var 7km tilsammen, pluss at yogaen var 1,5t. Likte det så godt, men følte jeg måtte slappe av etterpå. Ellers har magemusklene begynt å dele seg, men jeg satser på at det ikke stopper for å gjøre mye yoga slik jeg liker det :) bra du koser deg masse med yoga! Ble inspirert av deg og kjøpte en ung kokosnøtt rett etter yogaen i stad <3

    • Ragnhild Nordrum:

      Det hørtes ut som en deilig treningsøkt, men forstår godt at det ble litt mye med den lille i magen- de krever jo litt ekstra :) Synes det er SÅ koselig at du er gravid, og tenker stadig vekk på deg. Vi må få til å treffes snart, og IALLEFALL etter at lille kommer <3

  • God tur! :)
    Her ble det en hel uke uten yoga etter operasjonen (visdomstanna). Har fortsatt veldig vondt og det er ikke mange stillinger jeg får gjort siden jeg ikke kan bøye hodet ned og sånn (da begynner det å dunke og verke skikkelig i munnen). Urk :( Men når jeg er bra igjen, kommer jeg til å fortsette med yoga hver dag, det føles så bra! ^^

    • Ragnhild Nordrum:

      Uff, en slik operasjon høres så ille ut altså! Jeg håper smertene ikke er for ille. Vondt i munn er bare så … vondt!
      Så bra du har fått trent så mye yoga! Man kan jo ikke trene yoga med vondt i munnen. Husker jeg hadde tannverk for noen år siden og dro meg selv avgårde på en 90 minutters Ashtanga-time. Holdt på å dø!!!
      Klem og god bedring!

  • Åh Lillehammer er så nydelig.. får helt lyst til å stå på ski og tur i fjellet når man er der..kos dere masse.. det går super med yoga utfordringen. I går gjorde jeg avpenningen med Sara Stiles.. det var helt topp.. hadde hatt en lang dag på jobb.alle i huset sov tidlig og jeg tente stearinlys i stua og koste meg med yoga.. solskinnsklem til deg

    • Ragnhild Nordrum:

      Så bra Jeanette!!! Det hørtes utrolig deilig ut å lage litt stemning til yogatreningen- det må jeg gjøre i morgen!
      God kveld til deg <3

  • Går sånn passe her! Har brukt de siste 2 ukene på å flytte, så da har det blitt lite tid. Men du så godt det er å få strekt litt på seg etter å ha bært X antall flytteesker ned og opp fra 3. etasje!
    Nå har jeg funnet frem et hefte med et yogaprogram jeg fikk etter det første nybegynnerkurset jeg gikk på, målet er å gjennomføre det hver dag i en uke for å se om jeg kan komme inn i en god rytme! Wish me luck :)

    • … kjenner også at jeg er takknemmelig for å ha trent yoga en stund og blitt sterkere i kjernemuskulaturen, slik at det er enklere å ha riktig løfte- og bæreteknikk i alt kaoset. Fort gjort å glemme seg bort og ende opp med skikkelig kink i rygg/nakke, men jeg har klart meg gjennom hele sjauen uten ryggvondt *bank i bordet*.

  • Tina:

    Jeg er i Lillehammer selv nå! Er oppvokst der og har vært hjemme i vinterferien. Har trent yoga nesten hver dag i februar, men må innrømme at jeg har erstattet et par timer med dans for å få litt variasjon, siden jeg som oftest ikke rekker begge deler i løpet av en dag. Har også vært litt forkjølet de siste par dagene, så måtte droppe yogaøkten i dag tidlig, men skal se om jeg får gjort noen få øvelser i ettermiddag i stedet :) Man føler seg jo så mye bedre etterpå! Er veldig glad i yoga.

    • Ragnhild Nordrum:

      Så flink du er! ikke rart du har ønsket litt variasjon. Jeg har fullstendig dilla på yoga nå, og vil ikke gjøre noe annet :P Men det kommer nok en tid der jeg også må variere mer. Men jeg håper yogaen får bli en daglig aktivitet for meg for alltid- synes det gir så mye.
      Lillehammer er så koselig, jeg håper du koser deg der! God kveld :)

  • Sara:

    Hei Ragnhild!
    Lurer på noe som ikke er direkte relatert til dette innlegget, men fant ikke noe annet sted skrive, så håper det går greit.
    Er nysgjerrig på om du har et høyt matbudsjett? Det virker jo som om du bestiller en del litt ekslusive matvarer på nett (kakaosmør o.l.), og at du spiser mest økologisk mat? Eller spiser du kanskje lite av gangen så varene holder lenge?
    På forhånd takk!
    Hilsen Sara

    • Ragnhild Nordrum:

      Ah, vet du!?! Jeg har et forferdelig høyt matbudsjett… :( Prøver å redusere det, men synes det er vanskelig. Vil kjøpe alt jeg kan økologisk, og som du skriver kjøper jeg endel “ekslusiv” mat også. Slikt som kakaosmør, kakao og kokosolje holder jo lenge, men det er liksom så mange ting jeg bruker. Hvetegress, forskjellige frø, søtninger, nøtter osv.. Varene holder lenge, men det er liksom alltid ett eller annet som mangler.
      Vegansk mat kan være det billigste i verden, men det kan jammen meg være dyrt også :P

      • Sara:

        Takk for svar :) Enig i at vegansk mat kan være billig, men samtidig veldig dyrt. Kanksje/forhåentligvis vil også ekslusive varer bli billigere hvis vi kan forandre dagens matindustri. Slik at areal som opptas til å avle dyr til animalsk kost kan brukes til plantekost. Ved økt etterspørsel kan jo ofte priser senkes bl.a. pga. effektivisering. Så det er vel bare å holde ut enn så lenge, og det er jo også verdt å bruke pnger på mat synes jeg. En liten tanke på en mandagskveld :)

  • Elisabet:

    Heia Ragnhild <3 Høres ut som du og S har en flott helgatur! :) Går bra med februaryoga! Blir litt varierende lengder, går på yogatime en gang i uka og resten hjemme. Deilig! Ønsker deg en riktig god helg! *klem*

    • Ragnhild Nordrum:

      Elisabet<3
      Så bra du har fått trent masse! Du er flink!! Yoga er så godt altså, jeg gleder meg allerede til ny økt i morgen :) klem

  • Åh ha så mysigt på resan! Kul att träffa bestemor och att få komma iväg lite. Så fin yogabild på dig! Jag måste vara ärlig att jag inte har yogat varje dag… så jag är ute ur tävlingen men önskar de andra ett stort lycka till för det är jättefina gåvor du ger bort. Wow! Önskar dig en jättefin lördag. Stor kram vacker!

    • Ragnhild Nordrum:

      Snille deg <3
      Jeg håper du har fått til noen økter og at det har gjort deg godt- selv om det ikke ble hver dag. Håper du har hatt en fin helg :* Klem

  • your yoga practice is so lovely.
    i hope that you enjoyed time with your grandmother!! xo

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930