God helg

Hei hei! Jeg vil bare gi et lite livstegn fra denne kanten, for ja! jeg lever :) Jeg har bare så travle dager for tiden . Om en liten uke skal oppgaven min leveres, og uken etter det har jeg eksamen. Så akkuart nå går all ledig tid til nettopp det.

20141025_172030-w580-h580

Akkurat nå sitter jeg og nyter min altfor sene middag, etter altfor sen yogatrening. I dag ble det squash`pasta´med kremet mangosaus, dere finner oppskriften HER. Denne er så god, og lages igjen og igjen her i huset.

20141025_171923-w580-h580

 

Apropo mat, så er jeg i en spennende prosess akkurat nå. Noen av dere hukser kanskje at jeg jobbet med en raw food coach under graviditeten for å sikre at jeg fikk i meg nok!? Vel, nå har jeg begynt med det igjen. Jeg spiser så og si bare raw food, bortsett fra varme grønnsaker/supper her og der. Men jeg vil spise så optimalt som mulig, så jeg får mest mulig ut av livet og hverdagen. Jeg har lenge prøvd å spise mer av typen høy karbo/lav fett-raw vegan-kostholdet, men synes faktisk det er vanskelig å spise nok, og faller derfor lett tilbake til nøttene. Så, nå får jeg veiledning og støtte, og det er utrolig godt. Et slikt kosthold passer meg perfekt; masse masse friske grønnsaker og frukt, og som fettkilder (for husk; det er ALDRI bra å kutte alt fett!) spiser jeg raw sjokolade, avokado, frø, kokos, og bitte bitte litt nøtter. Jeg skal oppdatere dere senere på hvordan det går, jeg er nemlig helt i startfasen.

20141025_172250-w580-h580

Jeg håper dere har hatt en fin lørdag, og at resten av helgen blir avslappende og energigivende. I morgen tror og håper jeg at jeg skal rekke å dele en deilig lunsj/brunsj-oppskrift med dere, så kom gjerne innom da. I mellomtiden ønsker jeg dere en fin kveld♥

 

5 Responses to “God helg”

  • Lycka till med examen och arbetet som ska in! Heja heja. Duktig du är och ta din tid och fokusera på det som är viktigt. Vi finns här alltid och väntar på dig! Mysiga bilder på dig och din lille son. Äkta höstbilder! Vad spännande att du arbetar med en raw food-expert. Jag kommer ihåg att du nämnde det en gång och ser fram emot att höra hur det går. Håll oss alla uppdaterade! KRAM

    • Ragnhild Nordrum:

      <3 Tusen takk, jeg trenger alle lykke-ønskninger jeg kan få!!
      Jeg skal oppdatere hvordan det går med coachingen senere. Av og til er det litt godt å ha noen der som kan hjelpe en på veien :)
      God klem til deg fina

      • Ragnhild Nordrum:

        Og forresten! Fikk ikke svart på sist kommentar fra deg. Men jeg tar bachelor i ernæring. Akkuart nå er det medisinsk grunnfag, som er første året. Veldig vanskelig synes jge, men også utrolig spennende.

  • Hei hei og vel overstått helg til deg! Så koselige bilder da, og høstløv <3
    Selv går det i masse jobbing, men i går fikk jeg gå i middagsselskap til noen venner etterpå og det var veldig kjekt :)

    Så spennende med kostholdsveiledning da, er sikker på at du kommer til og lage masse godt i nærmeste fremtid :) Det er å viktig og få i seg nok! Håper du har en nydelig start på uken skjønne :) xx

    • Ragnhild Nordrum:

      <3
      Ja, veldig viktig å få i seg nok og bra mat. Ellers fungerer hverken kropp eller hode.
      God ny uke til deg!

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930