Min himmelske søndagslunsj

Hei dere. Jeg håper dere har hatt en fin helg alle sammen.

Jeg mistet bestefaren min denne helgen, og det er både uvirkelig og rart, men mest av alt utrolig trist. Det blir begravelse til uken. Jeg gleder meg til å se hele familie igjen, men gruer meg veldig til å ta et siste farvel med fin kjære, flotte bestefar♥

Som jeg sa i går, er det bare en liten uke til oppgaveinnlevering, og like etter det er det eksamen. Hjelp! Jeg har så altfor mye å gjøre. I dag har jeg brukt all min ledige tid til å lese, og nå er veggen full av tankekart og tegniger av hjertet og nyrene. Jeg håper det går bra.

20141026_130145-w580-h580

Midt i all lesingen, smakte det ekstra godt med en god lunsj. Jeg lagde en variant av DENNE raw sjokoladepuddingen, basert på bananer, dadler og råkakao eller carob. Det hele er toppet med granateple og morbær. Energi-mat!

Til 1-3 personer (jeg halvverte oppskiften)

-6 frosne bananer
-4 store myke dadler, jeg brukte Medjool
-1/2 dl råkakao eller carob
-1 granateple
-et par never morbær

Ta ut steinene av dadlene, og bløtegg de en times tid. Hell bort mesteparten av vannet, og blend de godt. Legg daddel`karamellen´i en food processor sammen med bananer, og kakao/carob. Kjør til du har en softis-lignende sjokoladepudding. 
Legg mesteparten av granateplekjernene nederst i 1-3 glass/skåler. Fordel sjokoladepuddingen over. Dryss over morbær og resten av granateplekjernene og server med det samme.

Da er det på tide å lage middag til Lille S. Hjemmelaget tomatsuppe med hampfrø, kokte poteter og blomkål med kokosolje står på menyen hans i dag, mens jeg skal lage grønnkålsalat med masse godt til meg selv litt senere. Jeg ønsker dere en fin søndagskveld videre.

6 Responses to “Min himmelske søndagslunsj”

  • Hanne:

    Jeg sender de varmeste tanker og klemmer til deg og din familie Ragnhild <3
    Du må ha masse lykke til med eksamen. Det er noe jeg virkelig ikke savner fra studietiden, men følelsen man sitter igjen med når man er ferdig kan ikke sammenlignes med mye annet. Det virker som du har jobbet hardt hele veien, pluss at dette er fag du har interesse for så jeg har en god mage følelse for deg. Håper du får en fin start på uken. Stor klem

    • Ragnhild Nordrum:

      Tusen takk fine deg! <3
      Uff ja, jeg gruer meg til eksamen. Tok meg akkuart en pause fra oppgaveskriving nå, og hodet koker. Gleder meg til en liten pause når eksamen er over.
      God uke, og klem til deg

  • *Klemmer* Kjære søte Ragnhild, jeg kondolerer. Men jeg er sikker på at du har utrolig mange gode minner og ta vare på fra din kjære bestefar. Bra du laget deg noe ekstra godt i en slik stund. Det blir nok godt og se familien, og ta skikkelig avskjed.

    Ønsker deg alt godt, både med familie, og oppgavelevering :) x

    • Ragnhild Nordrum:

      Tusen takk Julie!
      Det er veldig trist, men også ne helt naturlig del av livet. Jeg tror begravelsen kommer til å bli veldig fin.
      Klem

  • Åh min finaste Ragnhild jag beklagar sorgen! Förstår att det känns jobbigt. Det är en del av resan och processen så ta din tid att smälta allt och vara med familj så mycket du bara kan. Jag finns alltid här som stöd också! Tänk allt fint du fått uppleva med din bestefar och det kommer vara en fin stund på begravningen också, det är jag säker på <3 Tusen styrkekramar och kärlek!!!

    • Ragnhild Nordrum:

      Tusen takk snille<3
      Det er veldig trist, men samtidig så utrolig naturlig. Livet er jo slik. Bestefar hra hatt et langt innholdsrikt liv bak seg <3
      Klem

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930