Be kind..

..to your self!
20140819_162539-w580-h580

Og da mener jeg ikke at vi skal være det fordi vi er  bedre enn noen andre. Men fordi vi er like bra som alle andre. Behandle deg selv like bra som du synes de du er glad i fortjener!

I går hadde jeg en virkelig dårlig dag. Og da mener jeg virkelig dårlig. Jeg hadde ikke klart å sove natten i forveien (sovnet ikke før på morgenkvisten, ikke lenge før S vekte meg), kroppen var sliten og matt, og hodet var fult av negative tanker. Med årene har jeg blitt ganske flink til å snu på dårlige følelser og dager, men i går hadde jeg ikke sjans.

Når jeg ser tilbake på i går, kunne jeg ønske jeg så bare hadde vist litt mer godhet mot meg selv. Jeg vet at litt egenpleie og medlidenhet med meg selv, hadde hjulpet masse. Isteden ble jeg sint på meg selv og livet, og spiste til og med mat kroppen min ikke tåler (ugh, peanøtter… hei halsbrann og hoven kropp!)- et tydelig tegn på at jeg ikke ønsker meg selv godt, i min verden.

Jeg vet ikke helt hvor jeg vil med dette innlegget.. Det er egentlig bare en liten påminnelse om å være snill mot deg selv. Og ikke minst, tilgi deg selv og gå videre når du går på en knekk. Det har jeg gjort i dag. Egentlig startet jeg allerede i går, med å prate med nære om hva som plaget meg, og også prate snilt til meg selv. I dag har jeg fylt dagen med de tingene som gjør meg glad; kvalitetstid med verdens beste sønn, morgentur, en ekstra lang økt med yoga, frisk energigivende mat, jeg har instruert yoga for en gjeng nydelige damer, og løpt noen svette deilige kilometer etter det. Tidligere i dag lagde jeg superkakao (kokosmelk, kokosblomstsukker, råkakao) til S og meg, og så bakte jeg en ny porsjon med havrekjeks til han. Kjøkkenet luktet fantastisk. Slikt gjør meg så glad.
20140819_145917-w580-h580

Med det ønsker jeg dere, og oss alle, en fin uke videre. Ta vare på dere selv.

5 Responses to “Be kind..”

  • Snille, søte deg, du fortjener så mye bedre enn dårlige tanker! Jeg hadde en slik dag forrige uke også, og jeg skjønner ikke hvor det kommer fra. Men jeg synes du er utrolig flink til og evaluere situasjonen i ettertid og tenke over hva som kan gjøre bedre, utrolig inspirerende, og ikke minst gjør det meg glad når de jeg bryr meg om klarer og komme seg på bena igjen. Og for et tilbakeslag da gitt, med masse ny, sunn, energi, trening og næring til både kropp og sjel. Håper dagen i dag har vært like bra som i går, også glemmer vi mandagen, eller hva sier du? *stor klem* x

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930