Kvelden før kvelden

God kveld dere. Tenk! Nå er lillejuleaften her, og i morgen er det jul. Åååh, det er så koselig! Jeg har alltid vært veldig glad i julen, og er så takknemlig for at jeg bare har gode minner fra den og at jeg har den gode familien som jeg har. Jeg synes det er så vondt å tenke på at så mange gruer seg til jul, spesielt alle barn. Jeg kunne virkelig ønske alle kunne få en fin julefeiring.
20131223_170232-w580-h580
Mine to kjære brødre kom til Valdres i går, så nå er familien samlet. Sidikou Samuel og jeg har selvsagt hvert ute på tur (i nydelig snø!), og ellers har jeg pakket ferdig gavene, og avsluttet nettopp dagen med en liten halvtime yoga.

Jeg gleder meg så til å se hva alle spiser i morgen jeg! Og jeg regner med at Instagram kommer til å flomme over av alle mulige julemiddager ;) (meg finner dere på @ragnhildnordrum) På meg tror jeg det blir rødbetesalat inspirert av Katrin og Julies (bare litt endret, siden jeg manglet et par ingredienser), ovnsstekt søtpotet med lønnesirup og pecannøtter, rosenkålsalat, kokt rosenkål og poteter. Jeg er en ordentlig tilbehørs-jente, og vil helst bare ha det- og ikke noen “kjøtt”-del.

Jeg håper dere alle har en nydelig kveld.

8 Responses to “Kvelden før kvelden”

  • God jul Ragnhild!! Jeg håper du får en fantastisk julefeiring <3

  • happy christmas eve Ragnhild! Your meal plan for tonight sound divine! ENJOY!

  • Hanne:

    Jeg sender en liten julehilsen her også, Jeg håper du hadde en fantastisk julaften i går! Middag din så fantastisk ut på instagram :D Jeg elsket forresten antrekket ditt her :D Og lille gullet ditt er jo til å spise opp på alle bildene. Jeg hadde en veldig rolig vakt på jobb i går, så det ble mye julekos på sykehuset for min del. Nå venter jeg bare på at T skal komme hjem fra nattvakt så vi kan åpne pakker ;) Håper du får en fin 1. juledag også :D

    • Ragnhild Nordrum:

      Jeg håper du også har kost deg mye i julen Hanne! Ser for meg at det kan være ganske så koselig å jobbe på et sykehus i julen egentlig, og prøve å gjøre det hyggelig for alle de som er der.
      Nyt dagene romjulen fine deg<3 Klem

  • God Jul vackra Ragnhild såhär på Juldagen! Vi båda älskar julen och är så glada att ha så många fina minnen vi med. Det är extra kul med barn på jul, det tillhör så måste varit mysigt med Sidikou Samuel även om han fortfarande är så liten. Vi hade våra brorsbarn över på julafton och så mysigt med all den spänning som finns.. och tomten som kom på besök (Julie) ;) Massa kramar och vi önskar dig en mysig juldag!

    • Ragnhild Nordrum:

      Hihi, så at Julie var nissen- så søt :D Kan tenke meg barne ble begeistrert!!
      God jul til dere også, håper dere har kost dere, og at resten av året blir fint! Ønsker dere alt det beste<3 KLem

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930