Julehilsen

Hei hei, og god jul til dere.
20131226_155454-w580-h580
Hvordan har dere hatt det? Jeg synes denne julen har vært så fin, og det har vært så spesielt å feire den med Sidikou Samuel for første gang. På juleaften hadde vi besøk av onkelen vår og en venn av mine foreldre. Familien min spiser ribbe på juleaften, så jeg lager min egen mat hvert år. Siden jeg liker mye forskjellig tilbehør bedre enn noen “kjøtt”-del, lagde jeg bare tre forskjellige småretter og spiste det med deilige kokte poteter (jeg elsker faktisk kokte poteter!).
jul-w580-h580

Jeg lagde gulrøtter ovnsstekt med kokosolje, lønnesirup og pecannøtter, en mandarin-marinert rosenkålsalat og marinerte rødbeter. For å lage rødbetene, skjærer du bare en rå rødbete i tynne skiver med en ostehøvel og marinerer de i olivenolje, sitronsaft, fersk dill og litt salt. Etter et par timer er det klart til å spises og det smaker nydelig!

Kvelden var utrolig hyggelig, og Sidikou Samuel fikk så mye fint. Herlighet, gaver til baby er jo mye mer spennende å åpne enn de til meg selv! Han fikk så mye fine klær (bland annet to nydelige gensere og en lue, strikket av søster/tante) og leker. Av meg fikk han slik baby-gym til sengen, et annet slags gym som kan henge i taket, og en veldig søt leke som spiller musikk.

I morgen får vi besøk av slektninger, og jeg skal lage raw kake til dessert. Jeg kommer tilbake hit da, for jeg må få vise dere en utrolig søt måte å pynte kaker på nå i julen. Jeg håper dere koser dere med nære og kjære nå i julen. Ha det fint så lenge!

4 Responses to “Julehilsen”

  • Så koselig med baby i julen! Kokos feiret jul med Jon Anders og jeg savnet ham så mye!! Neste år må jeg nok ha begge hundene hos meg, hehe <3
    Håper du får en fin juletid videre fine Ragnhild <3

    • Ragnhild Nordrum:

      Forstår godt at du savnet lille Kokos! Godt dere har to hunder iallefall, så dere kan dele på gleden :)
      Jeg håper du har kost deg masse i julen, og at resten av året blir fint<3

  • Sidikou Samuel’s outfit is way too cute! I absolutely adore it! and your food looks yummy!

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
May 2024
M T W T F S S
« Apr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031