Sunday night chocolate snacking

God søndagskveld til alle dere. Har dere hatt en fin helg? Det har jeg- selv om den har vært av det hverdagslige slaget med masse masse babykos (<3), turgåing og yoga på stuegulvet. Neste helg er vi i Oslo og koser oss med venninnene mine- det gleder jeg meg utrolig mye til.

Akkurat nå sitter jeg med en snart sovende baby i fanget og en stor skål raw sjokolade forran meg, og avslutter uken på en perfekt måte.
20131027_180446-w580-h580
På bildet ser dere sjokolade med mandelsmørswirl, denne sjokoladen fra The Raw Chocolate Shop, og hasselnøttsjokolade.

Men dere! Dette har ikke vært en bra blogguke. Og det er så dumt, for jeg har så utrolig mange oppskrifter jeg både vil prøve ut og vise dere. Uken har vært litt spesiel, med mye trøtthet, slitenhet og litt for mye negativitet i eget hodet. Men nå er straks en ny uke i gang, og jeg gleder meg til å være mer aktiv her inne og dele deilig sunn mat med dere. Jeg håper dere gleder dere, dere også :)
sunday-w580-h580
Jeg ønsker dere alle en nydlig søndagskveld videre, og en god ny uke i morgen<3

6 Responses to “Sunday night chocolate snacking”

  • Vi saknar dig och ser fram emot alla recept och din fina energi! Ibland är allt inte på topp och då är det viktigt att ta sig tid, och det har du gjort <3 Solen kommer alltid fram tillslut! Och vad mys att åka en sväng till Oslo och hälsa på väninnorna. Du har ju världens bästa resesällskap också :D Massa kramar från en trött tjej här i Göteborg ;)

    • Ragnhild Nordrum:

      Tusen takk for så fin kommentar Katrin, dere er alltis så søte og gode!<3
      Gleder meg veldig til å reise på tur med sønnen min- det må være det koseligste som finnes. Og en gang kommer vi på besøk til Sverige også- og det gleder jeg meg SÅ til!
      God klem til deg søte

  • mmm, a perfect chocolate ending of the week. I’m so glad that you are starting the new week with a new found vigour and with something nice to look forward too. Sidikou Samuel is per usual a cloud of a baby boy. Have a great, great week!!! XXX

    • Ragnhild Nordrum:

      Thank you sweet Sonja!! This is going to be a great week, I am absolutely sure about that :) I hope you will have a wonderful week as well. Im looking forward to buy you some yummy raw treats when I go to Oslo in the end of the week :)

  • Søte Ragnhild, håper dette blir en fin uke for deg! :D Sjokoladen frister nå, fikk skikkelig lyst på sjokolade med nøttesmær nå. Ellers lagde jeg de pepperkakene du la ut her om dagen, og de var sååå gode. Jeg spiste opp halve deigen med en gang :P Hihi..

    • Ragnhild Nordrum:

      Tusen takk fine deg<3 Denne uken blir en kjempefin en, det er jeg helt sikker på. Håper den blir det for deg også<3 Klem

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930