Last minute DIY-julegave-tips

De siste dagene har jeg laget noen småting som skal gis i gaver til jul. Jeg synes hjemmelagde gaver er så hyggelig, både å lage, gi og få. Hvis du har litt tid de siste dagene, og mangler noen gaver, håper jeg du får noen tips her <3

EPLE-GELE

Hjemmelaget eple-gele er så godt, og veldig enkelt å koke. Jeg føler alltid DENNE oppskriften som jeg delte for noen år siden. Det finnes fremdeles norske epler mange steder, jeg fikk kjøpt det på Mattorget på Gjennestad. Ekstra koselig er det å pynte glassene litt.

MAT TIL FUGLENE

Vi laget små skåler med mat til fuglene, av halve appelsiner som jeg presset juicen ut av og deretter tørket. Oppi er det fugle-frø blandet med kokosolje (så det blir fast og ikke bare drysser). Jeg brukte hamptråd som oppheng, og pyntet med tørket frukt, tørkede blomster, stjerneanis, kanelstenger og små bjeller.

MINNEBOK

Hvis du har opplevd noe hyggelig med noen i år, er det så koselig å lage en minnebok med bildene. Vi var jo på tur til Gotland i sommer med min søster og hennes mann. Så til de har vi laget to bøker med bilder og tegninger fra barna og meg.

BISCOTTI

Jeg har gitt hjemmelaget sjokolade til flere vi kjenner her hjemme. Men siden vi nå skal reise et stykke på ferie, er det veldig fint å lage noe som er lett å reise med. Jeg har derfor bakt biscotti, som smaker nydelig og holder seg fint. Kjempefint å gi, for eksempel sammen med en ny kaffekopp eller en lite skål. Jeg brukte DENNE oppskrifen.

God dag til dere <3

Comments are closed.

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930