Archive for November 7th, 2017

3 døgn i Oslo

Hei ♥ Jeg er tilbake, etter tre døgn i Oslo. Jeg og barna tok bussen på fredagskveld og kom tilbake sent i går. En langhelg borte var veldig godt, og vi koste oss veldig på vår lille tur. Vi har en Oslo-tur planlagt i desember også (da er det julebord med  en venninne-gjeng), og jeg gleder meg allerede.

oslonov13-2

Her kommer et lite bildedryss fra helgen vår i Oslo.

PicMonkey Image-39

På lørdag tok jeg med barna på frokost på Godt Brød. De spiste surdeigsbrød med soltørka tomat, oliven og spiser, drakk sjokolade-mandelmelk, og spiste kanelsnurr til frokost-dessert (kanelsnurrene på Godt Brød er veganske og økologiske), og jeg koste meg med en av de beste kombuchaene jeg har smakt (måtte kjøpe med meg et par flasker hjem også). På vei hjem matet vi fugler i parken, og etter det var vi med K på basketkamp og så han spille. Barna var veldig slitne etter reisen dagen før, så etter kamp dro vi bare hjem og lagde middag.

PicMonkey Image-40
På søndag tok vi med loppene i Tøyen-badet. De koste seg sånn, og plasket rundt i et par timer. Etter det dro vi på besøk til en kjær barndomsvenninne som hadde bursdag denne helgen. Og etter det var det kveld allerede, og vi gikk hjem og spiste middag.

På søndag hadde vi avtale med ei skjønn venninne på Funky Fresh Food, hvor vi spiste blomkålsuppe (veldig god, og veldig mye! Restene tok vi med hjem og spiste ved siden av middagen), raw kake og mer kombucha. Veldig koselig!

Ellers har vi rukket flere turer på Røtter, de fine barnebutikkene på Grunerløkka, og bare vært ute og kost oss i byen. Og nå er vi altså tilbake. I dag har jeg ettermiddagsvakt, så nå blir det bare opprydning her hjemme, utpakking og yoga, før jobb.

I morgen er jeg tilbake, så jeg håper jeg ser dere igjen da :) Har dere hatt en fin helg?

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
November 2017
M T W T F S S
« Oct   Dec »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930