Archive for November 2nd, 2017

Vårt lille formiddags-prosjekt

Hei ♥ Jeg nyter koselige og meget unormalt fredlige fri-dager med barna. I går hadde sønn fri, og i dag er datter som er hjemme. Jeg skal virkelig begynne å ha de hjemme hver sine dager. Det er jo så fantastisk koselig å få alene-tid med hver av de, og de får gjøre mer av det de vil, og er så rolige og glade. Og jeg elsker å virkelig få tid til å prate med de. Når vi er alle sammen kan det ofte bli så mye styr. Jeg og lille har nettopp kommet inn fra bære-tur ute, og snart skal vi til helsesøster for hun har helsekontroll i dag.

1nov2-2

Jeg tenkte bare å vise dere høst-bildet sønn og jeg lagde i går. Jeg prøver å konservere så mange minner jeg kan, både for deres del og min egen. Jeg prøver å holde system i alle bilder (album skal bli laget etter hvert) og alt de tegner og lager, jeg samler på kort og brev de får og jeg skriver jevnt i “Barnet Vårt”-bøkene deres.

1nov5-2

I går lagde sønn og jeg dette bildet. Jeg tegnet barna og meg selv, og sønn limte på høst-blader som vi hadde tørket og presset på forhånd. Så pyntet han med litt glitter, før jeg la over kontaktpapir. På baksiden har jeg skrevet litt om denne høsten. Så mye har jo skjedd. Vi flyttet jo fra Sandefjord i sommer, barna har startet i barnehage her, er masse sammen med besteforeldrene sine, og er mye i skogen. Jeg tenker at dette er for en ganske kort periode i livet deres, og jeg vil at de skal ha mulighet til å huske på det.

1nov4-2

Så, det var mitt lille tips til en liten hverdagsaktivitet til dere som har barn ;) Dessuten er jo det å lage ting sammen, en perfekt anledning til å sitte å prate, og den tiden setter jeg så enormt pris på.

1nov-2

Jeg må avslutte. God dag til dere.

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
November 2017
M T W T F S S
« Oct   Dec »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930