S O M M E R F E R I E

Hei sommerferie <3 I går var sønn på skolen for siste gang som førsteklassing. Det er helt utrolig, hvor ble dette året av?! Datter har plass i barnehagen i uken som kommer også, men jeg jeg tipper hun bare drar en dag eller to, for nå er vi klare for ferie.
Jeg er så klar for å komme i ferie-modus. Jeg synes ofte hverdagen er tøff, men stress på morgenen, slitne barn etter barnehage og skole, og en vanskelig kabal å legge på kvelden når alle skal legges. Av og til tar det så på kreftene. I går kveld puttet jeg minstemann i bæresekken, og gikk frem og tilbake, frem og tilbake, i nærheten av huset. Han sovnet a l d r i, og jeg gråt og gråt. Nå, etter en god natts søvn, kan jeg le litt av det hele, men midt oppi det føles det så evigvarende.
Men nå er det ferie! Barna kan være lenge oppe uten at det går utover barnehagen og skolen, vi trenger ikke å løpe til bussen på morgenen, og barna holder seg alltid mer med jevne i humøret i ferier. Jeg skal gjøre alt jeg kan for puste rolig, være tilstede med barna, ikke stresse over alt jeg kunne ønske jeg fikk gjort i huset, senke kravene, rett og slett. Og det blir godt!
Vi kommer til å reise litt bort i ferien, og jeg gleder meg sånn til å se venner og familie igjen. Men det er enda en liten stund til.
I dag blir det strand-dag <3 Jeg håper dere får en fin dag, helg og ferie. Vi sees igjen snart.

4 Responses to “S O M M E R F E R I E”

  • Hanne:

    For en herlig beskrivelse av sommerferie! Jeg og min familie tar også ferie nå. God sommer! Kos deg masse i helgen <3

    • Ragnhild Nordrum:

      Takk Hanne <3 Så utrolig koselig at du legger igjen noen ord <3 Håper alt er bra med deg og dine! Klem

  • Livet!<3 Ja, noen ganger trenger en rett og slett å gråte litt, det hører hjemme i hverdagen det også, som alt annet. Det høres ut som det blir magisk godt med litt sommerferie, både for små og store. Husk, det er ferie, da kan det meste av hverdagslige ting vente litt, og så er det viktigste å nyyyte!<3 Ønsker deg en goood sommer og sommerferie, fine du!:*<3

    • Ragnhild Nordrum:

      Så koselig at du er tilbake Silje <3
      God sommer til deg også, klem

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
September 2024
M T W T F S S
« Aug    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30