Ease

God kveld dere <3 Mye i livet har vært nedprioritert de siste ukene, deriblandt tiden jeg bruker foran macen. Og det er fint, for livet er jo ikke på nett. Men jeg savner å dele litt mer her inne, og det blir hyppigere innlegg med tiden, når hverdagen har fått litt mer struktur igjen.
Å ha en god flyt i livet er noe som blir viktigere og viktigere for meg. Og det er noe jeg jobber mye med. Jeg synes det engelske ordet ease er så fint. Letthet. Livet er ikke alltid lett, og for min egen del kan jeg si at jeg møter på både små og starte utfordringer hver dag. Men å (prøve) å møte livets utfordringer med letthet det gjør bare alt så mye..lettere.
I yoga fokuserer vi mye på det. Mange av asanaene (stillingene) er dype og utfordrende. Med letthet, pust, tålmodighet og tid, finner kroppen frem. Det er det mye å lære av. For slik er det i livet også, tror jeg.
Nå må jeg i seng. Med altfor morgenglade barn (når skal det ta slutt?!?), prøver jeg å komme meg i seng så tidlig jeg kan. Samtidig som et par timer i ro på kvelden er utrolig viktig for meg.
Jeg ville bare inn og si hei. Og så sees vi igjen senere.

2 Responses to “Ease”

  • Åh, jeg er sååå enig i det du skriver her!<3 Når vi slapper av og lener inn i hverdagen og livet (i motsetning til å kjempe og stritte imot), ja da blir alt så mye lettere! Det høres ut som du har mange fine tanker og gjøre gode tiltak i hverdagen, det er fint!<3

    • Ragnhild Nordrum:

      Åhh! Følger deg helt her! Tror dette er kjempeviktig for en bedre hverdag, og et bedre liv rett og slett! Klem <3

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
September 2024
M T W T F S S
« Aug    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30