Sunn Halloween: skumle monster-munner

Dagens lille oppskrift er mer et tips enn en oppskrift. Disse morsomme monster-munnene er nemlig laget av kun tre enkle ingredienser, og lages på en-to-tre. Barna her har spist disse flere ganger den siste uken, og spesielt sønn som er fire år, synes disse er veldig morsomme.

26okt

Eple + mandelsmør + kjerner = en næringsrik, sunn snack eller dessert.

Du trenger:

-grønne eller røde epler
-et “fast” mandelsmør (jeg bruker det fra Monkey)
-pinjekjerner, solsikkefrø eller gresskarkjerner

Alt du gjør er å skjære eplene i litt tynne båter, smør på godt med mandelsmør, og legg på en eple-båt på toppen. Press noen kjerner inn i smøret som skal forestille tenner. Server med det samme. Hvis de skal stå litt, er det lurt å gni en sitron på eple-båtene, og så sette de i kjøleskapet.

I dag er det arbeidsdag og yoga-instruksjon for min del, og utenom det prøver jeg bare å roe helt ned, en lang yoga-økt har blitt trent, endel husarbeid er gjort, og jeg er fornøyd med det. Jeg håper alt er bra med dere også.

2 Responses to “Sunn Halloween: skumle monster-munner”

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
January 2018
M T W T F S S
« Dec    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031