Sunn Halloween: Spooky edderkopp-cookies

Brrr, creepy.

27okt

I dag lagde jeg disse skumle edderkopp-kjeksene til barna, og gjett om de var populære!?! Begge syntes de var så kule, og ikke minst veldig gode. Selve kjeksen har deilig smak av karamell, og edderkoppene er laget av alltid-god-sjokolade. Lag disse til helgens feiring, jeg tror jeg kan love deg at de blir populære.

6 cookies

-3 dl morbær, FROSSENE
-1/2 dl rå cashewnøtter
-1-2 ss cashewsmør
-2-4 ts yacon sirup
-noen gode dryss vaniljefrø
-noen dryss havsalt

-50 gram raw eller mørk sjokolade (jeg brukte raw Ombar-sjokolade)
-20 gram kakaosmør
-små biter cashewnøtter til øyne

Finmal de kalde morbærene til “mel”. Finmal cashewnøttene. Bland sammen morbær, nøtter, cashewsmør, yacon, vanilje og salt. Smak, og tilsett mer yacon/vanilje/salt hvis det trengs. Form flate kjeks med deigen, og legg de i kjøleskapet.
Smelt sjokolade sammen med kakaosmør over vannbad. Hell noe av sjokoladen i 6 små, runde sjokolade-former og sett formen i kjøleskapet til sjokoladen er hard.
Tegn edderkopp-ben på kjeksene med resten av sjokoladen, og fest en sjokolade-“kropp”  med sjokolade på hver kjeks. Fest små biter av cashewnøtter med litt smeltet sjokolade, og tegn på en sort prikk på øynene. Avkjøl, og server. 

27okt2

God helg, alle sammen.

3 Responses to “Sunn Halloween: Spooky edderkopp-cookies”

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
January 2018
M T W T F S S
« Dec    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031