Den første snøen

Hei hei ♥

Tirsdag, og jeg synes allerede uken bare flyr forbi :O Mandager har blitt min faste opprydning-etter-helgen-dag, i går fikk jeg også gått en lang tur i høst-været, trent yoga, og sovet i et par timer mens barna var i barnehagen. I dag har den første snøen falt, jeg har vært på behandling hos homopaten jeg går hos, og jobbet et par timer.

24okt2

Snøen minner meg på at julen faktisk nærmer seg, og jeg kan nesten ikke tro at året nærmer seg slutten. Snart skal jeg faktisk dele gavene jeg har kjøpt til barnas adventskalender med dere, og gi dere tips til sunne, miljøvennlige og dyrevennlige gaver. Jeg har kjøpt kalendergaver gjennom året, og kjøpt det aller meste på salg. De får så mye fint, og jeg gleder meg til å dele både med de og dere :)

Før Halloween om noen dager, har jeg lyst til å dele et par sunne oppskrifter til barna som har vært veldig populære her i huset. Vi skal ikke feire Halloween, og jeg kommer ikke til å introdusere den feiringen før de hører om den fra andre barn. Men det er likevel en fin anledning til å lage noen morsomme oppskrifter til de små hottentottene.

Uansett, jeg håper dere har hatt en fin start på uken, vi sees igjen i morgen.

4 Responses to “Den første snøen”

 • Nina:

  Ha en fin dag – så spennende med snø igjen for de minste – selvom jeg liker de andre årstidene kanskje best, så liker jeg også vinteren. Stas med forandringen, andre muligheter for uteaktiviteter og koselig innetid med jul :)

  • Ragnhild Nordrum:

   De små liker nok snøen bedre enn jeg gjør ;) Snø er koselig altså, men jeg synes det gjør alt så tungvint.

 • Oi, ser man det, der har snøen kommet gitt!:D Heldig dere er som får skikkelig med snø og ordentlig hvit jul!<3 Gleder meg til å se adventskalenderen til barna!:D<3

  • Ragnhild Nordrum:

   Hvit jul er veldig koselig, hvit oktober er jeg ikke så fan av ;) Vakkert er det, men det gjør hverdagen mer tungvint også.

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
February 2018
M T W T F S S
« Jan    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728