Bend so you dont break

God morgen, dere. Eller god dag egentlig, vi har vært våkne i over fem timer, og klokken er ikke ti en gang. Slik er det å være mor til to små morgenfugler :) I dag jobber jeg ettermiddag, så jeg bestemte meg for å ha barna hjemme fra barnehagen, når jeg først har muligheten. Og vi koser oss sånn. Det er ikke til å stikke under en stol at disse to er veldig hjemmekjære, og er super happy for å få bruke dagen hjemme. Vi har vært ute i nesten to timer, og nå skal jeg snart lage varm lunsj til de, før datter skal sove, jeg skal trene yoga, og sønn skal få kose seg med en TV-pause ved siden av yoga-matten ♥

25sep2-225sep-2

Jeg prøvde meg på en liten morgen-trening også, men det ble bare noen få minutter, for det var ikke barna spesielt interessert i.

Vi sees igjen senere. Jeg må vise dere min nye middags-dille, den er så god! Jeg må bare få tid til å ta bilder først :) God dag til dere ♥

2 Responses to “Bend so you dont break”

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
February 2018
M T W T F S S
« Jan    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728