Bildedryss: Oslo, Nordvegan og bryllup

Hei alle sammen ♥ Jeg er tilbake i Valdres etter en helt fantastisk helg i Oslo. Det var vondt å reise fra barna, men jeg koste meg virkelig sånn alene på tur også. Og gjensynsgleden da jeg kom hjem i går ettermiddag var også så deilig å få oppleve.

Jeg tenkte å dele noen bilder fra helgen. Det er jo litt begrenset hvor mye man rekker i løpet av et litt forlenget døgn, men jeg er veldig fornøyd.

nordvegan

Da jeg kom frem til Oslo, dro jeg og K på det ganske nye, og helt nye for meg, veganske spisestedet Nordvegan. Jeg følger de på instagram og har hatt så lyst til å besøket stedet. Og det er jeg så glad for at jeg fikk til denne gangen. Man “bygger” på en måte sin egen tallerken eller Buddha-bowl, og kan velge mellom så mye godt. Jeg valgte masse deilige grønnsaker med forskjellige sauser og dressingen og ovnsstekt gresskar. Nydelig! Anbefales ♥

Bryllupet ♥

Grunnen til at jeg dro til Oslo denne helgen er at en av mine aller beste venninner skulle gifte seg med sin kjekke mann. Det var et helt unikt bryllup, og bar virkelig preg av de to fantastiske menneskene som skulle gifte seg. Vielsen, middagen, og festen var alt i samme lokale, og alt var liksom både avslappet og alvorlig, varmt, rørende og gavmildt, samtidig som det ikke var pompøst og stramt. Det var bare fint ♥bryllup1

Jeg fikk servert deilig vegansk mat til mitt bord, som var veldig lik som den maten de andre fikk- bortsett fra det animalske. Det var kjempegodt! Det er forresten eplemost i mitt glass. Jeg takket ja til et glass Cava da jeg kom, men kjente bare etter et par små smaker at jeg ikke har drukket alkohol på snart fem år, og at jeg ikke tåler noen ting. Jeg hadde ingen plan om å bli påvirket på lørdag, så jeg droppet alkoholen resten av kvelden, og er veldig glad for det. 

bryllup2

Jeg hadde med en raw konfekt-kake til kakebordet, men jeg kom meg aldri så langt at jeg tok bilde av den. Men den ble veldig god, og fikk så mye skryt. Jeg laget en ganske tynn brownie-bunn, smurte på en mild fudge-glasur, og toppet hele med smeltet mild raw sjokolade ♥

oslo

Jeg sov hos min bror (som bor ret ved Røtter, så dere kan tro jeg handlet der på søndagen!), og det var så koselig å få tid med han også. På søndagen prøvde jeg å sove litt ut, men sov ikke så lenge som jeg kunne ønske jeg kunne klart. Jeg gikk tur i byen før jeg tok bussen på formiddagen, og det var så godt å bare gå i gatene, nyte friheten, og også kjenne på savnet etter barna. Savn er jo egentlig en veldig fin følelse. 

Og nå er jeg som sagt tilbake. Jeg har fri i dag, og har gått en lang tur i den fargerike høsten, og ligger nå på sofaen og håper jeg kan sove litt mens barna er i barnehagen. Jeg håper dere har hatt en fin helg, vi sees igjen snart ♥

6 Responses to “Bildedryss: Oslo, Nordvegan og bryllup”

 • Nina:

  Så fint helgen ble så velykket. Savn kan være en fin ting, absolutt. Jeg synes det er veldig fint med noen timer alene her og der når samboeren tar med minsten på lekeland osv… selvom jeg alltid liker å være med han så er det stas. “mamma hjemme” sier han og blir så fornøyd med pappan sin, stolt når han kommer hjem også. Det blir sikkert litt lenger etterhvert men for nå så passer det best med noen timer :)

  Oslo har så mye spennende butikker og resturanter – jeg må få prøvd flere av de senere for må nok til flere behandlinger i Oslo fremover :)

  • Ragnhild Nordrum:

   Ja, Oslo får så mye nytt hele tiden nå :) Jeg har så mange steder jeg vil besøke, men rekker jo bare en brøkdel av det :S

 • Det høres ut som du har hatt en helt nydelig helg i Oslo! Norvegan er fantastisk, så mye god mat og jeg elsker at de skifter ut buffeen ofte! Jeg bor ikke langt unna Røtter, noe som er veldig praktisk og veldig farlig, haha!:D Det hadde vært gøy å se hva du handlet på Osloturen og Røtter!<3

  • Ragnhild Nordrum:

   Da bor du og broren min sikkert i nærheten av hverandre :) Jeg elsker Røtter og handlet der så mye, alt for mye, når jeg bodde i Oslo. Beste butikken <3

 • Maria:

  Høre ut som en kjempefin helg! Og du så helt flott ut i den kjolen:)

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
February 2018
M T W T F S S
« Jan    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728