Finn ro i uro

God kveld. Jeg ligger her på yogamatten min, og har nettopp avsluttet 45 minutter med avslappende og utfordrende yoga. Rundt meg ligger det leker på gulvet og oppvasken står fremdeles fremme på kjøkkenbenken. Slike små ting- det å måtte godta rot rundt meg- har vært (og er fremdeles) ganske vanskelig for meg. Det å klare å slappe av med rot rundt meg. For meg er det litt slik `rot på utsiden, rot på innsiden´. Men jeg er så glad jeg må gå gjennom det. Med barn er det umulig å ha det ryddig hele dagen, og for meg har det vært veldig godt å bare måtte.. slappe av med rotet, på en måte. For all del, jeg gjør det jeg kan. Og jeg skal straks ryddet opp etter dagen. Men det å finne ro i rotet er faktisk god øving for livet ellers også.

20170419_141043-2

First I do the yoga, then I do the things ♥

For min del kan dette `å finne ro i uro´også beskrive det jeg jobber med på innsiden. Ikke fordi jeg har et forferdelig “rotete liv”. Men dere vet sikkert hvordan det er; det er liksom alltid noe. Er dere ikke enig? Og det å klare å bare slappe av, godta, nyte, og styre livet, kan faktisk være ganske utfordrende når det er mye uro i kropp og sinn. I alle fall er det slik for meg. Men jeg vil ha det godt i livet mitt, uansett om jeg har små eller store forstyrrende momenter.

Min redning er yoga ♥ Yoga hver dag er nok det beste jeg har gjort for min egen helse noen sinne. Det gir meg ro, mulighet til å tenke klart uten forstyrrelser utenfra, og det gjør både kropp og hode godt. Det gir så mye mykhet- ikke bare til musklene og kroppen, men også til hodet og alle tankene jeg går rundt med.

Dere som har fulgt meg over lang tid har jo hørt meg si det før, men jeg må bare igjen anbefale å ta yoga inn i livet ditt. Jeg tror du vil elske det, virkelig! Selv har jeg medlemskap hos Thriving Plant Based. Michelle legger ut nye videoer hver uke, nå er det sikkert 60-70 stykker der inne. Og det er noe for alle! Anbefales, anbefales!

Men nuh skal det ryddes. Og så soves. I morgen kommer jeg med en ny oppskrift til dere. God kveld så lenge.

4 Responses to “Finn ro i uro”

 • Skjønner akkurat hva du mener, må ha indre ro for å få gjort viktige ting. For
  deg hjelper yoga, for meg er d løping. Der gjør meg rolig og lykkelig sammen m bra mat og sjokolade :-) nå er j heldig og ha en mann som gjør masse husarbeid :-) men har alltid masse å gjøre allikevel m matlaging og annet. Trening i alle former tror j gjør godt :-)

  • Ragnhild Nordrum:

   Helt enig i det! Å finne en trening man liker er det beste. Der man kan la hodet få pause, og kroppen får det den trenger :)

 • Nina:

  Kjenner meg igjen, liker ikke rot… Nå pusser vi opp bad nede så da må jeg puste dypt og telle til 3 og bare godta at det blir litt kaos en periode :)

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
January 2018
M T W T F S S
« Dec    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031