I barnas påskeegg

Tradisjon tro gjemmes barnas påskeegg i hagen på påske-aften, nå på lørdag. Nå som sønn er så stor gleder jeg, og han selvsagt, seg ekstra mye. Det er så gøy nå som han forstår alt, og jeg elsker å se han glede seg over alt han opplever. Lillesøster er også er smart liten berte som løper etter storebror hvor enn han går, så jeg er sikker på at hun også kommer til å synes dette blir stas.

20170412_203905-2

Innholdet til eggene er klart, dog vet jeg ikke hvordan jeg skal få plass til alt ;) Eller, egentlig har jeg bestemt meg for at noe kommer de til å få å kose seg med de neste par dagene (grønnkål-chips og tørkede jordbær), og så kommer resten i eggene på selve påskeaften.  Her er det “godis” av den sunne sorten som gjelder, og jeg tenkte å vise dere hva jeg har kjøpt- kanskje til inspirasjon til noen av dere ♥

Dette får barna mine til påske:

To bokser grønnkål-chips fra Funky Fresh Food. Grønnkål-chips er en stor hit hos oss, og noe begge barna elsker. Pluss at det er supersunt, og noe de kan spise så mye de bare orker av for min del.

Tørket frukt og grønnsaker fra Yum-a-Roos. Disse har jeg bestilt hos Iherb, og er kun laget av økologisk frukt og grønnsaker. Jeg husker sønn hadde dilla på disse for et år eller to siden, men nå har jeg ikke kjøpt det på lenge. Så jeg håper disse faller i smak.

Fryse-tørkede jordbær. Barna her digger disse! 100% jordbær, og kjøpt på Asia-butikk.

Raw sjokolade fra lovingearth. Jeg har ikke smakt akkurat denne, men et par andre fra samme merke. Og de er så gode! Både barna og jeg har vært fra oss av glede når vi har fått tak i de. Denne er kjøpt på Røtter.

Gele-godteri fra Biona. Jeg er litt delt inni meg når det kommer til å det å kjøpe så “ekte godteri” som dette. Men jeg vet sønn synes det er litt morsomt. Han fikk godteri fra samme merket da han gikk julebukk i julen, og det var så stas. Dette er vegansk gele-godteri, og hakket sunnere enn “vanlig” godteri. (Datter får ikke denne, siden hun uansett ikke er så opptatt av hva hun får. Det holder med alt det andre gode :))

20170412_203916-2

Hva gjemmer dere i barnas egg? 

Selv liker jeg jo bare sjokolade når det kommer til slikt som dette, og jeg har både raw is i fryseren og noen plater økologisk kvalitetssjokolade liggende, så det blir mitt påskegodt ♥

Nå er hele familien samlet hjemme hos mams og paps i Valdres. Lillebrødrene mine kom hit i dag, og i kveld har også min onkel vært på middagsbesøk. Det er så koselig! Jeg håper du nyter påske-uken, og fyller den med alt det som gjør deg godt. Vi snakkes senere.

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
January 2018
M T W T F S S
« Dec    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031