Raw næringsrik suppe med soltørket tomat og pesto

Jeg tenkte det ville være fint å dele en skikkelig næringstett og deilig suppe nå midt i påsken. Denne tykke, raw suppen med soltørket tomat og pesto har vært min middag de siste par dagene, og den er så god! Jeg vet at ingrediensene kanskje virker litt rare, men denne er faktisk veldig god. Selv synes jeg det smaker som en ekstra deilig tomatsuppe med soltørket tomat og pesto. Dette er kanskje en oppskrift for “de spesielt interesserte”, men jeg håper du prøver deg på den uansett. Kanskje får du en ny favoritt :)

20170411_160532-2

Du trenger en sterk blender eller stavmikser for å lage denne. Det blir ikke spesielt godt hvis det er mye biter/fiber i den.

Til en person:

-1 hjertesalat
-1 stilk stangselleri
-1-2 never soltørket tomat
-1 toppet ts tahini
-2 ts pesto
-vann til ønsket konsistens
-havsalt

Topping:

Jeg brukte litt ekstra pesto, oliven og litt karse

Blend alle ingrediensene til suppen godt sammen. Juster med vann, og smak til med havsalt. Hell suppen i en skål, og topp med noe godt. Server.

20170411_152218-2

Har dere en fin påske så langt? Her har K vært på besøk de siste dagene, og det har vært veldig koselig. Vi har vært mye ute med barna på dagtid, og ledd oss i hjel til “Best Før” på kveldstid. Nå har han reist igjen, og i morgen kommer brødrene mine hit på påskeferie. Jeg og barne blir i Valdres til en gang i helgen, da reiser vi hjem igjen til Vestfold. Herlighet, dagene går så fort. I morgen tenkte jeg å vise dere hva barna kommer til å få i sine egg på Påskeaften (både sunne og veganske, selvsagt ♥). Så vi sees igjen da. God kveld, så lenge.

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
January 2018
M T W T F S S
« Dec    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031