Welcome Weekend!

20170317_111553-2

Velkommen helg, solskinn, og friskere barn. Jeg har egentlig planlagt å ta med barna på et afrikansk barne-sang-opplegg i dag, som arrangeres på kulturhuset her i byen i formiddag. Men jeg må se ann formen deres utover dagen tror jeg. I alle fall må vi komme oss ut litt, for å lufte oss, kanskje gå en tur på biblioteket, og handle litt til helgen. Har dere noen koselige planer for helgen?

Vi sees igjen snart, god helg så lenge ♥

8 Responses to “Welcome Weekend!”

 • Nina:

  Vi har vært på stranda, så deilig at is og snø begynner å bli borte og minsten kan løpe i full fart igjen :D Han koste seg sånn, med en tur på cafe og lekeplassen også.

  God helg til dere!

 • På meg blir det løping ( i forhåpentligvis SOL ) også skal jeg skal faktisk i “din “retning i morgen, så tenkte jeg skulle spise på Veganized i Tønsberg, har du vært der ?
  God Helg :)

  • Ragnhild Nordrum:

   Å, så gøy at du var i Vestfold. Jeg har ikke vært på den kafeen, men har gått forbi flere ganger når det har vært stengt. Hvordan var det?

   • Jeg spiste squashpasta, så da var jo jeg fornøyd – så vet jo ikke så mye om resten av maten. Men alltid kult at noen vil satse på vegansk mat :)

 • Rosa:

  Her hos mig er det stadig vinter. Vi havde kraftig snefald i nat, så har i dag været ude at gå i pragtfuldt vejr♡ … en hvid verden med blå himmel ovenover.
  Og så har jeg været til et godt og opmuntrende møde. Fortæller du snart har ad dine møder går ud på? Religiøse?:-)
  Dejligt dine børn er ved at være raske….

  • Ragnhild Nordrum:

   Snø er vakkert!! Og når det er fint vær, er det nydelig å gå ute i vinter-vær <3
   Nei, det er ikke religiøse :) Det har vært flere møter i det siste, som handler om jobb, fremtid osv. Kommer nok ikke til å fortelle noe om selve møtene, men dere får jo bli med meg i hverdagen :) Mye kommer til å endre seg de neste månedene, og det tar nok ikke så lang tid før jeg deler mer med dere :)
   Klem til deg

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
December 2017
M T W T F S S
« Nov    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031