Raw makroner med bringebær-fyll

God morgen. Oppskriften skrev jeg til dere i går, men så sovnet jeg på sofaen nesten rett etter yoga i går kveld. Typisk meg :) Nå skal dere i alle fall få en veldig god oppskrift som passer perfekt på førstr søndag i Advent ♥

Resized_20161126_124256

Dette er mitt fjerde bidrag til julens syv slag ♥ Du finner raw biscotti med hasselnøtt og sjokolade, raw pepperkaker, og raw morbær-småkaker i disse linkene. Oppskriftene jeg legger ut er personlige favoritter, og jeg håper dere lager de, jeg kan love at de er gode!

-1 kopp (2,5 dl) mykt, romtemp. kokossmør
-1/2 kopp lønnesirup/kokosnektar/agave
-1/4 ts havsalt
-2 ts ekte vanilje
-2 kopp kokosrasp
-frysetørkede bringebær som dryss

Fyll:

-2 ss smeltet kokossmør
-1/3 kopp cashewsmør
-1/3 kopp frysetørkede bringebær
-1/2 ts vaniljefrø
-1 ss lønnesirup
-minidryss havsalt

Pass på at kokossmøret er mykt, det vil si ikke hardt og ikke smeltet. Hvis du setter kokossmøret i et litt varmt rom (feks badet) vil det være mykt og godt.
Rør sammen kokossmør, sirup, salt, vanilje og kokosrasp. Form makroner. Legg de på dehydratorbrettet, dryss over litt knuste bringebær,  og tørk de ved 40 grader i 12-24, til de er tørre utenpå. Hvis du ikke har en dehydrator, kan du steke de ved 150 grader i 20-25 minutter og avkjøle de. Avkjøl.

Lag fyllet:

Blend alle ingrediensene sammen og fordel e på halvparten av makronene. Putt en makron på toppen. Avkjøl noen minutter i fryseren, da stivner fyllet rasket. Oppbevar så i kjøleskapet.

Resized_20161126_124336

 Jeg sitter på gulvet med barna, hører på julemusikk og straks skal vi tenne lys og lage frokost. Deilig søndag! Jeg håper deres Advent blir full av lys og glede♥

8 Responses to “Raw makroner med bringebær-fyll”

  • Disse ser lekre ut! Jeg blir så inspirert til å bruke dehydratoren når jeg er innom her hos deg! Og så spennende å følge med på dine sju beste julekaketips! Alle frister :-)

  • Hanne:

    For noen fine og delikate kaker:D dine pepperkakegodiskuler har jo vært fast innslag her siden jeg var student, så det er jo minst fem år! Elsker de!

    • Ragnhild Nordrum:

      <3
      De raw pepperkakene er skikkelig populære her også. Laget en porsjon i dag som S fikk stikke ut pepperkaker av. SÅ mye av deigen som gikk rett i munnen hans ;)

  • Nam, disse så deilige ut :) Lager (og spiser) så mye med sjokolade så liker oppskrifter med litt andre ting, takk for oppskrift :) Denne julen håper jeg at jeg får dehydrator, skjønner at det er noe jeg MÅ ha.

    • Ragnhild Nordrum:

      Tusen takk :)
      Dehydratoren min har blitt MYE brukt! Helt klart en super investering :)

  • Digger at du lager syv sorter av veganske julekaker :D Deilig :D Også spennende med bringebær fyll! Harlyst på noen av disse til kaffen ^ ^

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930