Baby-sang + en spennende nyhet

Hei dere ♥ Beklager at det har vært så stille her på bloggen de siste dagene. Jeg har rett og slett hatt for mye, både av ting å gjøre og ting å jobbe med inni meg. Og da har ikke tiden og overskuddet til å skrive vært der. Men alt vel altså, og jeg har det egentlig veldig fint. Det har bare vært litt mye. Men, uten å love for mye, kommer jeg sterkere tilbake straks.

Også må jeg bare få fortelle dere et spennende lite prosjekt som jeg har brukt mye tid på å tenke på den siste tiden. Jeg skal nemlig få begynne å selge raw kaker hos den fantastiske helskekost-butikken Gunillas Helsekost her i Sandefjord, og første levering dit har jeg på mandag. Og det blir så spennende! Jeg har hatt lyst til å begynne med noe slikt lenge, og nå er jeg straks i gang. Det føles så bra! Ingen av oss vet hvordan det går, om interessen hos kundene er der og slikt. Men jeg håper jo det. Så om du bor i Vestfold, må du ta turen innom Gunillas en gang og kjøpe en kake der- da blir jeg så glad ♥

Jeg håper dere har en fin dag og uke. I formiddag har jeg og lillemor vært på baby-sang sammen med ei venninne og hennes skjønne sønn- kjempekoselig. Vi har nettopp kommet hjem, og baby skal straks legges og jeg få unna litt her hjemme. Her kommer noen bilder fra dagen.

Resized_20161027_112456

Resized_20161027_114507

Resized_20161027_113327

Resized_20161027_113330

Vi sees igjen snart. God dag videre dere.

10 Responses to “Baby-sang + en spennende nyhet”

  • Så kult og ikke minst spennende. Lykke til, det er vel ingen som kan motstå rawkaker…:) :) :)

  • Nina:

    Koselig med babysang. Det var vi ofte på :) Nå har vi en gang i uken med småbarnsang – ikke helt innkjørt enda så mini liker best å løpe rundtomkring i kirkens flotte lokaler, men det kommer seg og han deltar mer og mer på sang, spesielt når alle barna skal løpe rundt og synge tar mini alene en ekstra runde :P haha..

    Spennende med raw kaker – desverre for langt unna for meg

    • Ragnhild Nordrum:

      Ja, babysang er virkelig veldig koselig. Både for oss voksne og de små. Det er jo så sosialt og fint.
      God helg og klem til deg

  • Eirin Lavine:

    Det var på tide at kakene dine når ut til flere ;) Gratulerer! Håper det slår an blant kundene, kan ikke tenke meg annet! Klem <3

    • Ragnhild Nordrum:

      Tusen takk for så koselig kommentar Eirin <3 Og klem til deg midt oppi kjærlighetssorgen <3 <3

  • Hun er saaaaa skjoenn! Koselig med babysang :)
    Og koselig at du har faatt bestilling og har mini bedrift i hjemmet! Lykke til med levering paa mandag, skulle oenske jeg bodde litt naermere :) (laptop laderen min takket for seg, saa jeg er paa Kev’s PC og den har ikke norsk tastatur, dang!). Hvilke type kaker blir det?
    God helg! X

    • Ragnhild Nordrum:

      Enig, hun er en skjønnhet <3
      Tror vi kommer til å variere litt fra uke til uke. Den første blir en med sjokolademousse-fyll <3

  • Rosa:

    Tillykke med aftalen om kagesalg♡ .. det bliver så godt, det er jeg sikker på^_^ Jeg ville med glæde købe en masse om jeg boede lidt nærmere;-)

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
March 2024
M T W T F S S
« Feb    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031