Tirsdag

Hei alle sammen og god tirsdag. Jeg hadde så lyst til å oppdatere her inne i går, men så strakk rett og slett ikke tiden til. Jeg føles liksom et mandags-innlegg “setter standarden” for blogg-uken, men da klokken var passert 23 i går kveld og jeg endelig var ferdig med alt jeg skulle gjøre, fristet det ikke særlig å sette seg ned å skrive :) Uansett, det var en veldig fin mandag! Det var jo FN-dag i går, så i barnehagen til sønn var foreldre og familie invitert på suppe-kafe. Så utrolig koselig. S går i en helt vegetarisk barnehage (♥), så det var vegansk gresskar- og rotgrønnsak-suppe de servere- perfekt for oss! I tillegg var det hjemmebakte rundstykker som sønn elsker med rapskokos-smør, og så hadde jeg med vegansk EPLEKAKE til de som ville ha. På kvelden hadde jeg en veldig intens yoga-økt, på slutten satt jeg bare å gråt på matten. Det er så rart, noen øvelser gjør bare at alt i kroppen “åpnes” og må ut. Og det er det jeg elsker med yoga- at det både er fysisk trening, men også at det gir rom i hverdagen for at følelser får komme opp til overflaten.

Jeg ville bare skrive noen ord til dere mens jeg sitter her på gulvet med leke-Sofia ved siden av meg. Hun blir jo så stor så fort, og blir bare nydeligere og nydeligere for hver dag- akkurat som sin bror ♥ Fine barna min. Vi sees igjen snart, det har jeg i alle fall store planer om. Jeg har jo alltid oppskrifter jeg vil prøve ut, så når jeg har muligheten kommer det en ny her på bloggen, kanskje allerede i kveld eller i morgen. Så lenge må dere har en god ny uke. Her står det ganske mye på planen denne uken- heldigvis er det meste av det koselige slaget.

4 Responses to “Tirsdag”

  • Nina:

    Ha en fortsatt fin uke :D
    Så fint han kan gå i vegetarisk barnehage, må jo være midt i blinken for dere. Visste ikke at det fantes engang. Vi sikter oss nok inn på steinerskolebarnehagen etterhvert når minstemann begynner litt i bhg – men vi har ingen hast så venter ihvertfall til høsten når han er langt over 2 år :D

    • Ragnhild Nordrum:

      Synes det er best å ikke haste barna inn i bhg, hvis man har mulighet til å ha de hjemme :) Sønn var hjemme til han var 3 år. Skulle på mange måter gjerne hatt han hjemme lenger. Men jeg er så mye alene med barna og jeg har følt jeg ikke har strukket til, og jeg tror rett og slett det hadde blitt direkte kjedelig for han å bli hjemme et år til. Selv om jeg har gjort alt jeg har kunnet for at han skal ha det best. Mulig jeg vil ha begge barna hjemme når Sofia blir større og de kan leke mer sammen. Vi får se. Er i alla fall fornøyd med slik vi har det nå. Og S er både superglad i bhg OG han er glad for å være hjemme. Så det er godt!
      Ps. Han går i Steinerbhg. Tror mange/alle av de er vegetariske (?).

  • Rosa:

    Hvad er rapskokossmør?

    • Ragnhild Nordrum:

      Det er et vegansk smør laget av raps og kokos :) Supergodt, og det eneste veganske smøret jeg har funnet med BRA ingredienser :)

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930