M o n d a y

God mandag alle sammen ♥ Jeg er bare innom med en liten morgenhilsen til dere, helt på starten av den nye uken. Det kommer en ny veldig, veldig god sjokolade-oppskrift til dere senere i dag, men akkurat nå har jeg litt annet jeg må få gjort først. Hadde dere en fin helg? Her var det fult hus i går; først med besøk av to skjønne venninner på formiddagen, og så et vennepar av foreldrene mine på ettermiddagen. De hadde vært på besøk hos mamma og pappa i Valdres, og hadde med mange poser med hjemmedyrkede grønnsaker til oss. Så utrolig deilig!

20161010_105519

Og nå er det mandag, og jeg er klar. Etter at S startet i barnehage merker jeg så stor forskjell på helg og ukedager. Det er så koselig med helg og mye tid, men jeg må nok innrømme at jeg synes hverdager med litt mer struktur og rutine er best.

Nå må jeg ta tak i to-do-listen min. Jeg forstår ikke hvordan, men de blir liksom lenger og lenger for hver dag :) God mandag dere, vi sees igjen senere.

4 Responses to “M o n d a y”

  • Rosa:

    Hej søde du!
    Sikke en fin hjemmeside du har fået:-) Lys og let og enkel og rosa… akkurat som du.
    Lyder som en dejlig weekend med vennebesøg… og tilmed med masser af grøntsager… uhmmmm.
    Jeg har forældrebesøg… men det er i to uger! Vi bor jo så langt væk, så når der kommer gæster fra Danmark, bliver de i flere uger, hihi. Men det er sååå hyggeligt at være sammen.
    Glæder mig til din chokoladeopskrift. Der er så meget jeg gerne ville lave, men jeg er løbet tør for cashewnødder!:-( Må vente til der kommer skib med en ny forsyning….
    Hav en god mandag!
    Rosa

    • Ragnhild Nordrum:

      Takk for så koselig kommentar Rosa- slik de alltid er <3
      Så fint med foreldre-besøk. Vurderer selv en tur til mine nå snart. Det er både koselig å se de, og å komme seg litt bort fra hverdagen.
      Klem til deg

  • Så fantastisk med hjemmedyrkede grønnsaker, da :D Jeg hadde også besøk av mamma og pappa i helga, de hadde med kaffebønner, grove sjokoladekjeks med nøtter (nesten spist dem opp allerede), favorittlakrisen min og bunaden som jeg skal bruke i et bryllup snart. Så vanvittig koselig, og så godt å bli skjemt bort litt av og til:)

    Håper dere fikk en god start på uka!

    • Ragnhild Nordrum:

      Så deilige ting foreldrene dine hadde med <3 Ja hjemmedyrket er fantastisk. Laget en megasalat med masse digg i går, med en dill-cashew-dressing. Så godt. Og i dag eller i morgen blir det en skikkelig "hagesuppe" med alt mulig + kokosmelk :)
      Klem til deg

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
March 2024
M T W T F S S
« Feb    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031