Ikke helt som planlagt

Denne lørdagen ble ikke helt som planlagt, for begge barna har vært i dårlig form i dag og ikke orket å gjøre stort. Vi var ute en kort stund på formiddagen; bare et raskt kafe-besøk og litt frisk luft. Resten av dagen har vi bare vært inne, sett Oppdrag Nemo, lest bøker, og gjort det beste vi har kunnet ut av situasjonen. Jeg håper de små er bedre i morgen, for da vil jeg så gjerne en tur til Tønsberg.

PicMonkey Image-7

Nå har jeg endelig fått satt meg ned med middagen, og skal gjøre ferdig litt data-arbeid før jeg skal rulle ut yoga-matten min.  Jeg håper din lørdag har vært fin. Selv skal jeg bare kjenne på roen, senke skuldrene, og nyte alene-tiden. God kveld videre til dere alle.

7 Responses to “Ikke helt som planlagt”

 • Ikke alltid man får gjort det man vil desverre. Heldigvis kan man kose seg inne også :D

  Vi var ute med bål nesten hele dagen, bare inne for minstemann sin soving så jeg kunne få bakt og trent litt :D Håper dere får en fin dag

 • Rosa:

  Nej det er ikke altid at tingene bliver som planlagt… men du forstår at få det bedste ud af situationen♡ Håber børnene er bedre i dag…
  Jeg havde for en gangs skyld fri i går og nød dagen helt alene hjemme:-) Om eftermiddagen var vi til et spændende foredrag og efterfølgende hygge med nadja@med24.dk og vin. En perfekt lørdag☆

 • Hanne:

  Det er kjedelig når ting ikke klaffer slik man ønsker, men det hørtes ut som fu fikk mye ut av dagen allikevel. Du er en utrolig flink mamma. Ønsker deg en fin kommende uke. Klem <3

Leave a Reply

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
February 2018
M T W T F S S
« Jan    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728