The joy of motherhood + drømmer for fremtiden

De siste tre årene føles det so om jeg har levd litt i min egen boble. I denne boblen handler alt om barna mine, hvordan de har det, hvordan jeg kan være en så god mor som mulig, jeg beundrer mine små, og takker og takker og takker for at jeg får være mammaen deres. Og jeg elsker det! Men av og til lurer jeg på om jeg noen gang kommer til å klare å komme meg ut av denne boblen, og leve et slikt liv som samfunnet egentlig krever og forventer. Kunne jeg valgt, hadde jeg faktisk levd et mer “gammeldags” liv, hvor mannen kunne jobbet og forsørget familien, mens jeg kunne vært hjemme, passet barna, stelt huset, og hatt middagen klar på borde til mannen kom hjem.

20160908_100138

Samtidig er det så utrolig mange ting jeg så gjerne vil bidra med. Senest i dag drømte jeg meg bort til mitt eget chocolateri hvor jeg vil selge sunn, helsebringende, raw sjokolade, og fantastiske raw kaker. Jeg vil bli flink til å pynte kaker slik at jeg kan selge de på bestilling, og kunder kan servere de i alt fra dåp til bryllup. Jeg vil reise rundt på barneskoler og ungdomsskoler og undervise barna i plantebasert kosthold, hvordan den nye generasjonen kan ta vare på jorden vår, og hvor viktig det er at de respekterer egen kropp og helse og hvordan de kan ta vare på den. Jeg vil holde kurs i sunn, plantebasert barnemat, og rask, sunn stresset-mamma-mat. Jeg vil starte å undervise yoga i igjen, og utvikle meg som lærer.

PicMonkey Image-6

Bilder fra i dag og tidligere i uken♥

Åh, så mange drømmer jeg bare vil sette til live! Men enn så lenge holder jeg meg i den lille boblen min. Men verdens beste to små trollunger ♥

Jeg håper dere har hatt en fin dag alle sammen. Helgen nærmer seg allerede, og i morgen er planen å komme tilbake hit med noe ekstra godt til den. Vi får se hva jeg får til. God kveld videre til deg.

7 Responses to “The joy of motherhood + drømmer for fremtiden”

  • Marie:

    Herlige drømmer da <3 Den vikstigste jobben er faktisk å være mamma, det prøver jeg å tenke, siden jeg bare går hjemme :P Samtidig er det så viktig å følge drømmen sin, og iallefall ta museskritt imot det. Så kommer man dit før eller siden, når tiden er inne <3 :) De drømmene dine er veldig realistiske, synes jeg :) <3 Ha en nydelig dag <3

    • Ragnhild Nordrum:

      SÅ enig. Å være mamma er en kjempeviktig jobb. Det er så synd at ikke samfunnet ser det slik, og at barn “må” på bhg og skole fordi kvinner må ut i jobb. Synes det burde vært mulighet for å jobbe mindre iallefall, barn og hjem krever MANGE timers jobb hver dag.
      Klem til deg og Nivan <3

  • Å være en god mamma er en kjempeviktig jobb :-) Men det må jo være lov å se fremover. Ser ut som at vi to må åpne en sjokolade-rawcake-yoga kafé sammen!

    • Ragnhild Nordrum:

      Sjokolade-rawcake-yoga-kafe er den STORE drømmen.
      Helt klart lov å se fremover. Men jeg vil kombinere mammalivet og jobb (med noen jeg vil gjøre) best mulig. Vil være tilstede i barnas liv og ikke bare sende de bort, hvis du skjønner :)

      • Absolutt :-) Tror vi tenker ganske likt der. Ønsker ikke å være gammeldags eller “anti-feminist”, men ser helt klart en verdi i at foreldre bruker mer tid på familien og mindre på arbeidsplassen. Ihvertfall hvis man har økonomisk mulighet til det.

  • Fine drømmer du har – man kommer langt med drømmer :) Det gammeldagse livet hadde jeg også foretrukket på mange måter, men det er som du sier vanskelig i dag, alt er lagt opp til at man må jobbe. Jeg ville helst vært mest mulig i skogen, dyrket min egen mat og drevet med hobbyene mine…en vakker dag tenker jeg :)

    • Ragnhild Nordrum:

      Jeg også vil bo slik, på landet, dyrke mitt eget, ha dyr (som venner altså ikke som mat ;)), og leve mer “primitivt”. Tror mange ønsker det faktisk.

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930