Matcha Latte and Coffee Chocolate

Happy Monday, dere. Endelig kveld ♥ Jeg sovnet i stad på sengen da jeg la barna, og sto opp igjen nå for å gjøre meg ferdig for dagen. Med andre ord; det har vært en trøtt start på uken for min del ;) Men det har vært en veldig fin dag likevel. Mens sønn var i barnehagen laget jeg raw kake til foreldremøte i morgen, og en helt nydelig suppe som vi kan spise av de neste dagene. Begge oppskriftene skal dere få i morgen. Etter middag gikk vi på barne-turn- jeg har nemlig meldt min meget aktive sønn på det, så nå blir det turn på han hver mandag fremover. Han elsket det, og sovnet som en stein i kveld.

20160829_115552

Ellers har jeg bare kost meg i dag. Det er utrolig for fort timene flyr, og selv om jeg prøver å gjøre alt jeg kan med tiden jeg har, skulle jeg gjerne få gjort hundre ting til. Jeg prøver å ta til takke med det jeg får gjort, og ikke stresse med alt det andre. Ingenting blir jo gjort skikkelig under stress uansett. Mitt største mål er uansett å bare være tilstede, og kjenne på livet fremfor å haste meg gjennom det.

Resized_20160829_114310

Skjønner lille datter og jeg har kost oss mange timer på gulvet i dag. Disse bildene er fra i formiddag når hun spiste banan, og jeg laget meg Matcha Latte med cashew-melk og spiste noen biter raw kaffe-sjokolade ♥

Nå må jeg komme igang med kveldens yoga-trening. Jeg håper dere har hatt en god start på uken. Husk å komme innom i morgen også, da blir det varmende suppe her på bloggen- som faller i smak både hos store og små ♥

4 Responses to “Matcha Latte and Coffee Chocolate”

  • Såååå koselig!
    Også turn for sønn da, det liker han sikkert! Og bra at han får kjøre seg ut litt med den energien han har! :D
    Gleder meg till oppskrift på kake og suppe! Kjekt og ha suppe som man bare kan ta av når man ikke har så mye tid til og lage mat hele tiden :) Selv kom jeg hjem sent på kveld etter jobb i dag, og roomiesen min hadde middag til overs – tid spart, og han er utrolig flink til og mekke mat også, score!
    Høres ut som du har hatt en fin og rolig start på uken, trenger og sove litt ekstra iblant :) xx

    • Ragnhild Nordrum:

      Ja turn var en suksess! Så masse barn, og morsomme aktiviterer de kunne gjøre :)

  • Så gøy med barneturn, det må nok minstemann starte på etterhvert også. Han liker seg så godt på lekeland for å løpe, hoppe og koser seg så masse der :)

    Ha en fin uke :D

    • Ragnhild Nordrum:

      Det er så gøy å ta med barna på slikt altså, så de får ut masse energi og får kost seg :)
      Takk! Håper uken din også er fin :)

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
March 2024
M T W T F S S
« Feb    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031