Helgen, en blogg-anbefaling, og yoga uke 21

God morgen alle sammen. Hvordan har dere hatt det i helgen? Jeg fikk besøk hit på fredag, og selve helgen har gått i ett. På lørdag tok vi med barna på en klatrepark som heter Høyt og Lavt- for et utrolig kult sted. Jeg satt og gikk jo mest med Sofia, og brukte ikke selve parken selv. Men så gøy for små og store apekatter. Skikkelig kule “hinderløyper” rundt omkring i en stor skog og park. I går, søndag, tok vi med barna i svømmehallen. Bittelille S måtte sove før hun badet, så jeg bar henne en fin tur rundt et stort vann som ligger rett ved bassenget før vi gikk inn til de andre. En veldig fin helg helg har det vært og nå er jeg klar for en ny uke.

Må bare dele en blogg og et innlegg med dere denne mandagsmorgen. Min kjære, gode venninne Cajsa har en blogg som heter Grona Moment- en grønn miljøblogg, utrolig kult! Jeg ble kjent med Cajsa for flere år siden da vi jobbet sammen på SATS, og vi har vært venner siden. Cajsa er et av de menneskene jeg virkelig er takknemlig for å ha i livet mitt ♥ Det er ikke så ofte vi møtes nå, siden hun bor i Sverige, men vi holder kontakten uansett. Jeg synes det er så flott at hun startet en blogg, for hun er både engasjert og kunnskapsrik. Å ta vare på miljøet er hver og en av oss sitt ansvar, det hjelper ikke å vente på at andre skal ta ansvaret. Cajsa deler så mange fine tips til ting vi selv kan gjøre, for å leve mer grønt og miljøbevist.

i går delte hun overraskende et innlegg om meg, og jeg ble varm inni meg da jeg leste det. Tusen tusen takk Cajsa! Dere kan lese innlegget her.

20160529_184320

Til slutt, her er sist ukes treninger. Jeg er ikke like fornøyd denne gangen, men tiden strakk bare ikke med til mer. Bedre lykke denne uken, håper jeg :)

Mandag: 1 t 45 min yoga
Tirsdag: 45 min yoga
Onsdag: 1 t 20 min yoga
Torsdag: 15 min yoga
Fredag: 40 min yoga
Lørdag: 60 min yoga
Søndag: 30 min yoga

Thriving Plant Based ♥

Denne uken står det mange koselige avtaler på planen. Blandt annet får jeg besøk av en god venninne fra Oslo i morgen, og til helgen skal jeg i konfirmasjon til fetteren min på Hamar. Det gleder jeg meg veldig til- det er ikke så ofte store deler av familien er samlet på likt.

Ønsker dere alle en god ny uke. Senere i dag skal dere få en middagsoppskrift av meg.

6 Responses to “Helgen, en blogg-anbefaling, og yoga uke 21”

  • Høres ut som en skikkelig fin helg! Gøy for små og store med slike aktiviteter.

    Her har det gått i skolearbeid, og å hjelpe A med masteroppgaven som leveres om bare 10 dager :| Så er rimelig høyt tempo hos oss om dagen!

    Kos deg i sola :)

    • Ragnhild Nordrum:

      Så flink du er! Håper du får kost deg i solen du også- herlighet for et vær!!! <3

  • For en fin helg! Og den parken hørtes herlig ut! Gøyt for store og små som du sier :)
    Vi reiste opp til et sted som heter Loch Lomond på søndag, følte for og bare reise litt ut av byen jeg og kjæresten :) Det var utrolig koselig! En god lang tur, og is på slutten :D

    Denne uken har jeg laget nye salater til og ta med meg på jobb og skal virkelig ta initiativ til og spise litt sunnere :) Skal sjekke ut Cajsa sin blogg om litt – spennende!

    Håper du har hatt en god uke så langt :) x

    • Ragnhild Nordrum:

      Tusen takk for så koselige kommentarer du legger igjen Julie! Så utrolig deilig å komme seg litt bort med kjæresten <3
      Håper du får en fin ny uke.

  • Hej Ragnhild! Tusen tack för omnämnande:) Framförallt tycker jag förstås att det är topp att du tyckte om inlägget. Jag tycker att du är så väldigt inspirerande. Stor kram och super helg till dig och de små <3

    • Ragnhild Nordrum:

      Tusen takk til deg også <3
      Mange gode klemmer til deg. Savner deg!!

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930