I barnas påskeegg

God kveld alle sammen. Som jeg nevnte tenkte jeg å vise dere hva jeg fyller barnas påskeegg med denne påsken.

20160317_151205

Jeg har kjøpt påskeegg laget av metall, som holder seg i årevis og er fine å se på. Jeg fant disse to på en veldig koselig butikk i Sandefjord. Jeg synes det er fint å bruke anledningen til å gi de to små trollene min noen små gaver, ikke bare påskegodt (som babyen uansett ikke spiser, selvsagt), og valget falt på badeleker.

Disse helskjønne badelekene kjøpte jeg hos Minikids, som har så mye fint til barn. Jeg har brukt denne butikken endel, og de har leker i god kvalitet, og mye er laget av tre. Disse lekene er laget av naturlig gummitre, fargene er organiske fruktfarger, og limet er giftfritt. Jeg gleder meg sånn til de får de.

Storebror får påskegodt i sitt egg. Han får en liten pose OmBar-knapper (raw sjokolade søtet med kokossukker), og noen poser frukt-godteri (disse er laget av 100% frukt og grønnsaker, ingenting annet). Lillesøster får to par med nye søte sokker :)

Hva fyller dere påskeeggene med i år?

Nå er vi i Oslo, og blir her frem til lørdag. Jeg er så glad i Oslo, og savner ofte årene jeg bodde her, så jeg gleder meg alltid over dagene jeg får her nå. I morgen skal jeg møte en venninne som nettopp fødte sin lille datter, det blir så koselig!

Jeg håper alt er bra med dere. Her venter kvelds yoga-trening så snart Lillesøster sovner.  Og ikke glem å melde dere på påske-Give Awayen min hvor du kan vinne en haug med deilig raw sjokolade HER ♥

10 Responses to “I barnas påskeegg”

  • Så mye kjekt du hadde i påskeegget. Jeg har bestilt de posene med fruktgodteri også, så jeg gleder meg til ungene får det i påskeegget i år, i motsetning til alle kiloene med smågodt jeg ser andre får.

    • Ragnhild Nordrum:

      Uff ja, hadde aldri gitt slikt til barna :( Uansett hvor billig det måtte være ;)
      God påskeuke til deg :)

  • Fine påskeegg :)

  • Mmm så godt! Også er det kjekt og få leker også da! Husker badeleker var kjempestas når jeg var liten!

    Nyt tiden i Oslo! Selv var det St Patrick’s Day her i går, så da var jeg ute med noen venner, veldig kjekt :) God helg Ragnhild! x

    • Ragnhild Nordrum:

      Så koselig at du synes det :) Ja, badeleker er morsomt. Og disse er kjempefine!

  • hanne:

    Så koselig! Nå ble jeg og inspirert til å lage egg til J :D jeg sitter faktisk og koser meg med ombar sjokolade nå! <3

    • Ragnhild Nordrum:

      :D Så koselig å høre!! Påskeegg er jo så gøy å både gi og lage :)

  • Jeg fikk påskeegg av mamma og pappa i dag :-D Fortsatt en liten jente. De har valgt å legge i færre, litt dyrere og mer eksklusive ting istedenfor å fylle det fullt med billig smågodt. Tror det er både fordi mamma synes billig smågodt er teit, og fordi de har fått med seg at jeg heller er typen som spiser én bit kvalitetssjokolade enn 10 biter billig sjokolade. God påske til deg og dine :-)

    • Ragnhild Nordrum:

      Så koselig!! Det er jo kjempekoselig når foreldre gjør slike “barnslige” ting or barna sine hele livet :)
      God påske til deg også <3

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
May 2024
M T W T F S S
« Apr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031