Påskens Give Away- vinn raw sjokolade til påskeegget

Endelig kan jeg dele denne Give Awayen med dere ♥ Og jeg gleder meg sånn, for premien er så fin, og vil gi en av dere en deiligste påsken noen sinne ♥

20160311_125232

Jeg elsker å gi bort sunn, vegansk og næringsrik sjokolade. Og så er det så koselig å få gi bort noe til en av dere fine lesere. Denne gangen kan du vinne et glass nyyydelig “sjokolade-pålegg” laget av cashewnøtter, og tre raw sjokolader: en med gojibær, en fylt med karamell, og en med kokosfyll (min favoritt- den smaker som kinder-sjokolade. Tror jeg.).

Just in time for Easter ♥

20160311_130554

Som alltid er det enkelt å delta, og alle kan bli med ♥ Du trenger ikke å ha egen blogg eller andre sosiale medier for å bli med.  Alt du gjør er:

-Legg igjen en kommentar under dette innlegget. Fortell meg gjerne hva du ønsker å lese mer om her inne, eller hvorfor du leser bloggen min. Eller akkurat hva du ønsker å skrive. 2 lodd.

Ønsker du enda ett lodd eller to til:

-Skriv om Give Awayen på bloggen din. Link til dette innlegget og legg ved Give Away-bildet (over). 1 lodd.
Del Give Awayen på instagram. Jeg legger ut bildet der senere i dag. 1 lodd.

Jeg trekker vinneren neste søndag, 20 mars, slik at gaven blir sendt ut før påske. Lykke, lykke til. Jeg håper mange vil bli med ♥

24 Responses to “Påskens Give Away- vinn raw sjokolade til påskeegget”

  • Mmmm så godt! Var på en helsekost her i Glasgow i går og så aaaaalle de gode sjokoladene du alltid sier er så gode :) Ombar og Pana sjokolade blant annet :) Denne pakken ser herlig ut altså! Også var de påskeeggene skikkelig søte :) (PS. Ville bare kommentere, vet jo at jeg bor langt borte, så trenger ikke delta :) )
    Håper du har hatt en nydelig helg! x

  • Tina:

    Så mye spennende! Hadde blitt veldig glad for å vinne :)

  • Rosa:

    Også jeg bor meget langt væk, så du bestemmer selv om jeg kan deltage.
    Jeg læser Blogger fordi jeg kan lide dig som person. Du er et engageret, varmt og kærligt menneske med et stort hjerte, og så elsker jeg alle dine opskrifter, tips og idéer til det sunde søde

  • Så moro med give away.
    Jeg er veldig glad i oppskriftene dine. Elsker å prøve nye oppskrifter :) Og en sjelden gang blir jeg inspirert til å gjøre yoga…noe jeg burde gjøre oftere ;)
    God helg :)

  • Line Kristiansen:

    Som relativt ny veganer har jeg ikke kommet meg rundt til å finne godteri jeg kan spise enda. Jeg har bare unngått det. Så jeg hadde blitt veldig glad om jeg hadde vunnet. Bloggen din var en av de første jeg fant og dine tips og oppskrifter har hjulpet meg på veien. Nå harjeg startet med yoha og jeg kunne tenkt meg at du hadde skrevet et innlegg om tips til nybegynnere på det området :)

  • Elizabeth:

    Heisann!
    Jeg elsker oppskriftene dine, synes du virker så koselig^^,
    Håper du og dine får en fin helg vidre♡

  • Monica Helene:

    Hei Ragnhild.
    Vil bare si at du virkelig inspirerer til å prøve raw food.

    Har funnet så mange fine oppskrifter hos deg som jeg har lyst å prøve.

    Er så glad for at du ofte bruker lønnesirup i oppskriftene dine, for det er favoritt søtningen min :)

    Ønsker deg en riktig god helg.
    Klem fra Monica Helene.

  • Så koselig at du har give away, alltid så deilige ting du gir bort. Jeg liker allerede det du skriver om og oppskriftene er veldig fine. Liker at du gir barna dine så sunn og næringsrik mat – du er et godt forbilde. Ikke at jeg mener at alle barn må spise vegansk mat, men iallefall mat med mening :)

  • Bloggen din er så søøt! :-)

  • Marie:

    Så gøy med give away igjen :) Jeg liker bloggen din pga du er en fantastisk person, og du inspirerer og motiverer til yoga og sjokolade :D hihi, ha en fin dag <3

  • Linn-Beate:

    Jeg synes bloggen din er superinspirerende allerede! Elsker oppskriftene dine og leser gjerne mer om din yogareise. :)

  • Anine:

    For et flott påskeegg! Jeg har allerede prøvd mange av de søte oppskriftene dine, men vil gjerne lese mer om lunsj- og middagsmat, både raw og ikke :)

  • Torunn:

    Håper du og dine to vakre barn får en riktig så god påske =)

  • Lekker give away – jeg deler på bloggen min :)

  • Så fristende da! Hvis man skal ønske seg noe spesielt her på bloggen, kan man ønske seg mer av alt, da? Jeg liker variasjonen!

  • Maya:

    Denne vil jeg gjerne vinne :) God påske!

  • hanne:

    Jeg begynte å lese bloggen din pga de fine oppskriftene. Nå som jeg har fulgt bloggen din i flere år synes jeg også det er koselig å følge den fine familien din. Som jeg har nevnt mange ganger, gir du meg masse yoga inspirasjon i hverdagen.

  • Hei! Det så ut som et skikkelig godt påskeegg! Vil gjerne være med i trekningen :-) Er selv interessert i kosthold, så synes det er spennende å lese andres oppskrifter og tanker. Og yoga!

  • Jeg leser bloggen din fordi du har så mange spennende oppskrifter her :D

  • N skjong:

    Giveaway etter mine ønsker

  • Elisabet:

    Oooo, ser nydelig ut! :D Synes det er så mange inspirerende og fristende oppskrifter her og tips til yoga og ulike produkter (sånn som sjokolade! :D) Og atmosfæren her inne på bloggen er så fiiin! <3

  • Æææh, jeg har jo glemt å kommentere! Selvfølgelig må jeg være med :D
    Jeg leser bloggen din fordi jeg elsker sjokolade.., råmat og yoga, og fordi du er inspirerende og fin. Det er koselig å følge med på deg og lille S og mini S ^^ Det jeg ønsker aller mest å se på bloggen er (fortsatt) super-Ragnhilds yoga VIDEOER for begynnere og beyond!! Og nytt design! Men har full forståelse for at du har mer enn nok å gjøre med to småbarn :)

    God påske til dere! Og til den heldige vinneren. Jeg har så lyst til å smake sånn fylt ombar – er den like god som jeg tror den er? :o

  • Julie Marie Kinneberg:

    Du inspirerer virkelig. Utrolig mange deilige fristelser du lager og inspirer med. Morsomt å prøve nye og spennende rawfood oppskrifter.
    Elsker alle søtsakoppskriftene dine.
    Hadde vært veldig morsomt og smakt på de barene og sjokoladepålegget. Må få skaffet meg en bedre blender/foodprocessor så jeg får
    Laget mitt eget sjokkopålegg!
    Utrolig gøy å følge deg her på bloggen og på instagram!
    Ha en superfin påske videre!

  • Wow, drømmepåskeegg :-D
    Liker godt miksen av innleggene dine, både oppskrifter, yoga og glimt fra hverdagen din. Liker godt når du kommer med tips om nettsider, matprodukter, o.l.

    God påske ! :-)

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
May 2024
M T W T F S S
« Apr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031