Yoga uke 9 2016

Jeg avslutter som vanlig uken med å dele yoga-uken min med dere. Jeg prøver å få en økt på morgenen/formiddagen når lillesøster sover og lille S ser på barne-TV, og så en økt på kvelden når begge to sover. Til nå har det fungert, men jeg regner med jeg må justere dette etter hvert. Jeg er heldig nå, men tror jeg får mindre yoga-tid senere. Jeg nyter det så lenge jeg kan :)

PicMonkey Collage

Som alltid er det yogaen som ligger hos Thriving Plant Based jeg følger.

Jeg er dødstrøtt og tar kvelden nuh! Vi sees i den nye uken ♥

7 Responses to “Yoga uke 9 2016”

  • Så flink du er til å finne tid til Yoga, deilig :)

    Kjenner tiden raskt blir knappere til egentid – mini nærmer seg året og sover en hvil på dagen nå. Og da må jeg som regel passe på å ordne litt til middag.

    • Ragnhild Nordrum:

      Det er ikke mye tid man får til seg selv nei. Jeg kjenner liksom både på at jeg savner mer tid ale, og at jeg bare har lyst til å være med barna hele tiden.
      Takk, synes du også er kjempeflink til å få inn mye trening!!

  • Det er så inspirerende å se hvordan du får prioritert yogaen midt oppi alt sammen! Tenker at både du og de små nyter veldig godt av den freden og harmonien det gir! <3 <3 <3

    • Ragnhild Nordrum:

      Tusen takk!! Yogaen er faktisk blitt livsviktig (iallefall nesten :) ) i hverdagen. Tror jeg ikke hadde klart å finne roen eller noe som helst tålmodighet om det ikke var for den!
      <3

  • På onsdag har jeg blitt invitert (les :”tvunget”) med på Yoga, som sagt prøvde jeg dette får sånn 10 år siden eller noe..så det blir spennende. Men jeg skal dra dit med åpent sinn, det gjør jo kanskje noe godt med kroppen min får jeg håpe :)

    • Ragnhild Nordrum:

      Oi så spennende!! HVordan gikk det? Og hva slags yoga? Det finnes jo så mange typer. Og noe for en hver smak, tror jeg :)

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
May 2024
M T W T F S S
« Apr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031