Raw sjokolade-fondue

HEI alle sammen ♥ Jeg fikk ikke startet blogguken før i dag. Dagene går nemlig i ett. Jeg har hørt at ett barn føles som å faktisk ha ett, mens to barn føles som ti. Og jeg kan ikke annet enn å si meg helt enig. Herlighet! Jeg er glad, men dratt i alle kanter, har veldig underskudd på søvn, har konstant dårlig samvittighet for at jeg ikke kan gi 100% til begge barna hele tiden, og kunne ønske døgnet hadde enda noen flere timer.

Uken har startet veldig fint for min del. Mandag var vi flere timer i “åpen barnehage”, i går hadde jeg veldig koselig kveldsbesøk av to venninner, og i dag tok jeg med de små på kafe, og kom hjem til både Iherb-pakker og pakker fra to nydelige, omtenksomme venninner (TAKK Malin og Marie♥). I tillegg har jeg fått trent flere fine yogaøkter, og prøver konstant å holde hjemmet ryddig og rent.

20160309_134257

I dag laget jeg raw sjokolade-fondant til storebror-S og meg selv. Oppskriften fant jeg HER. Jeg halverte oppskriften, brukte raw sjokolade og råkakao, og fulgte ellers oppskriften.

20160309_134212

Bildene tok jeg i en fei, og dette ser langt fra så fristende ut som det burde. Dere får bare stole på meg: dette er kjempegodt! :)

-1 dl nøttemelk, jeg brukte hjemmelaget cashewmelk
-4 plater (140 gram tilsammen) OmBar, den milde kokosmylksjokoladen
-1 ss råkakao
-noen dryss vaniljefrø
-lite dryss havsalt

Smelt alle ingrediensene over vannbad. Server fonduen med det samme, med frisk frukt eller bær til.

20160308_172811

Ahh, jeg har så mange ting jeg vil poste her inne, men jeg tørr ikke love noen ting, siden livet som sagt er litt hektisk for tiden. Men jeg håper vi sees igjen i morgen! Og så håper jeg uken din er fin så langt. Fortell meg gjerne hva du fyller den med ♥

10 Responses to “Raw sjokolade-fondue”

  • Marie:

    Nam, alt med sjokolade er så godt :) Liker Ombar, men føler den er litt dyr :P Er glad du likte gaven :D Du må kose deg og slette de negative tankene om dårlig samvittighet. Du gjør bare så godt du kan, og mer får du ikke gjort. Så jeg synes du skal ha god samvittighet jeg :) <3

    • Ragnhild Nordrum:

      Gavene, og ikke minst kortet, var så utrolig fint og koselig!! <3 Du er så utrolig snill!
      Og tusen takk for fin kommentar <3 <3

  • Ta tiden til hjelp og blogg kun når du føler du har lyst og ikke trenger og stresse med det :) Jeg er sikker på du allerede gir minst 100% til barna dine, du som er så snill og god!

    Denne fonduen hørtes heeelt deilig ut altså! Selv koste jeg meg med sjokolade i går også :D Trenger det etter en lang dag :) Er sikker på at store lille S digget det også :D

    Håper du har en fin torsdag Ragnhild :) x

  • Du har viktigere ting å prioritere enn bloggen akkurat nå, og det tror jeg alle dine lesere forstår :-) :-*

  • Det så digg ut :) Bloggen får du ta når du har overskudd og tid – jeg rekker ikke så mye blogging. Selvom storebror er 12 år så merkes det godt å være 2 barn i familien. Må virkelig velge og prioritere med omhu, selvom samboeren min har perm lenge sammen med meg så går det i ett fra morgen til kveld, uten at det er så stress da men rydder, vasker, lager mat, babysang, kjører hit og dit, trening, trilletur, aketurer osv… og mye hjemme og bare leker med mini som er overalt og må passes på så han i kke deiser i gulvet hele tiden.

    • Ragnhild Nordrum:

      Kjenner godt til at det går i ett! Koser meg SÅNN, men av og til (daglig :P) kunne jeg ønske jeg hadde mer tid, og aldri tomme energilagre.
      God helg Nina!

  • Elisabet:

    Det ser fantastisk ut! Yum! Skjønner godt du har mye å stå i med. Ikke ha dårlig samvittighet. Tenk på det du faktisk får gjort, det er bra nok! :-) *klem* ps. så fin kopp! <3

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
May 2024
M T W T F S S
« Apr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031