Yoga, uke 5 2016

Hei dere ♥ Og god søndagskveld. Har helgen deres vært fin? Jeg har hatt besøk av en venninne og hennes to nydelige små døtre i dag, og det har virkelig vært super-hyggelig og super-intenst ;) Tre små troll som både er høyt og lavt og overalt er ikke bare-bare, det er i alle fall sikkert. Jeg serverte raw spicy “crackers” ala Trine Berge (oppskrift fra boken hennes- SÅ gode!), pistasj-pesto, guacemole, agurkstenger, speltbrød til barna, raw snickers, og venninnen min hadde med fantastiske veganske, sunne brownies. Jeg fikk oppskriften, og skal lage de selv den kommende uken- oppskriften skal jeg dele med dere ♥

 Nå har jeg nettopp satt meg godt til rette, kveldens yoga er avsluttet, jeg har vasket og ryddet hele leiligheten. Jeg sitter og kjenner på masse, masse spark fra magen (macen hopper opp og ned, hihi), og prøver å roe ned hodet før natten. Jeg har så mye å tenke på, men å stresse gjør ingen ting bedre. Så mye kommer til å endre seg om bare noen uker, og det er både skremmende og fint å tenke på.

Under ser dere yoga-uken min denne uken. Jeg nyter hver eneste økt, og elsker følelsen kroppen sitter igjen med og roen det gir i sjelen. Som alltid følger jeg timene som ligger på Thriving Plant Based, som jeg anbefaler igjen og igjen siden det er verdens beste medlemskap til en bitteliten sum hver måned.

PicMonkey Collage

Jeg håper dere har en fin uke i møte. For min del vet jeg ikke akkurat hva denne uken bringer, men mandagen er i alle fall planlagt. I morgen får jeg nemlig besøk av en barndomsvenninne jeg ikke har sett på så alt for lenge, og det gleder jeg meg sånn til.

God ny uke til dere.

6 Responses to “Yoga, uke 5 2016”

  • Så koselig med besøk, men kan tenke meg det er støyete også :D

    Vi har bare ryddet masse hjemme, gått litt tur og kost oss på cafe. Storebroren har vært på fotballtreninger og slalom :)

    • Ragnhild Nordrum:

      Så fin helg- jeg elsker å rydde :D Virkelig, å få bort unødvendigheter er det beste som finnes!
      Klem til deg

  • Må si jeg er imponert over hvor mye du trener. Men det er jo litt sånn når man blir glad i å gjøre en ting :

    • Ragnhild Nordrum:

      Når man først finne det man elsker, er det lett å gjøre mye av det. Det blir jo slik som løping for deg- du er kjempeflink!

  • Jag kanske nämnde det tidigare, men jag och Jo tänkte börja med acroyoga:) Det var 100 år sedan jag yogade och jag vet egentligen inte varför, för jag älskade det. Nu ska jag iaf ge det ett nytt försök. Du är väldigt flink till att inspirera på det planet. Kram:)

    • Ragnhild Nordrum:

      Åh, så gøy!! Har ikke prøvd acroyoga men hørt mye om det, og sett det på filmer. Utrolig imponerende og fascinerende. Så kult hvis dere begynner med det sammen.
      Tenker ofte på dere Cajsa! Skulle vært flinkere til å maile, men det skjer 1000 ting her om dagen, og jeg rekker ikke alt jeg vil. Men du og dere er i tankene i alle fall <3 Klem

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930