(surprise!) Hey Baby Girl

Vet dere hva?

20160128_091917

 Endelig skal jeg fortelle dere en hemmelighet som jeg har holdt unna bloggen i en liten evighet, nærmere bestemt 8 måneder. Om en liten måned blir vi foreldre igjen, denne gangen til en liten babyjente ♥

Jeg vet nesten ikke hvor jeg skal begynne og hva jeg skal si.  For mange av dere er det sikkert veldig overraskende, mens andre kanskje har lagt merke til at jeg har blitt litt… hval-ete de siste månedene. Og nå vet dere altså grunnen :) Jeg håper dere sender mange positive tanker vår vei, og at dere gleder dere sammen med oss. Nå som “katten er ute av sekken” er det også naturlig at dere får ta del av den siste liten delen av graviditeten, så jeg kommer nok til å nevne den både her og der fremover. Formen har vært veldig fin hele veien. Jeg har, til motsetning til sist gang, litt vondt i bekkenet- sikkert fordi jeg bærer så mye på lille S, og belaster kroppen mye tyngre denne gangen. Men ellers føles alt bare fint. Jeg kan trene yoga alt jeg vil, har ikke vært plaget av kvalme (bortsett fra noen episoder hvor jeg har fått i meg for lite mat og belastet kroppen for tungt samtidig, feks bært mye tungt), og føler meg på en måte “normal”- bortsett fra at jeg er litt ekstra ekstra trøtt.

Må også bare vise dere de første tingene som ligger klare til den lille jente ♥

PicMonkey Collage

Fikk en pakke i posten fra ei venmninne før helgen, med et helt nydelig “baby-nest” som hun hadde sydd. Så fint! Hun hadde også strikket superskjønne små tøfler. S og jeg var ute på handletur før helgen også, og jeg kjøpte ganske mye på 40-60% salg hos Noa Noa, jeg synes de har så mye fint. Og jeg fant en butikk/cafe som heter Vintage Cafe der de selger masse brukt, men veldig fine, babytøy. Jeg kjøpte to gensere der, og kommer til å dra dit snart igjen. Jeg tenkte å skrive et egent innlegg om den butikken senere.

En bitteliten nyhet fra denne kanten i dag altså ;) Jeg håper dere har en fin søndag alle sammen. Vi har vært ute og lekt i det fine været, og senere i dag får jeg besøk. Fin søndag.

24 Responses to “(surprise!) Hey Baby Girl”

  • Gratulerer så utrolig mye! :-)

  • For en hyggelig nyhet! Gratulerer så mye til deg og sine. Du ser forøvrig helt fantastisk ut, ingen hvaler i sikte ;-) Kos deg og nyt denne reisen.

  • Stort grattis! Så fint bilde på dere tre <3

    Väldigt fin baby- nest din väninna gjort! Jag får anlita henne om det en dag blir min tur.

    Glädjer mig också till att höra med om Vintage Cafe:)

    Stor kram

    • Ragnhild Nordrum:

      Tusen takk fineste Cajsa <3 Jeg gleder meg til du får hilse på henne.
      Ja, venninnen min er så flink med ALT av håndarbeid (gensere og klær og alt mulig), og hun er helt sikkert glad for å lage litt på bestilling etterhvert også.
      Klem

  • Rosa:

    Hvordan kan man dog se så fin og slank ud, når man er 8! måneder henne???@_@ Utrolig flot:-)
    Tillykke til dig^_^

    • Ragnhild Nordrum:

      Åh takk <3 Så snill du er Rosa! Jeg hadde ikke stor mage da S var i magen heller. Jeg er ganske høy og bærer vist babyene ganske langt inne mot ryggen.
      Klem

  • Torunn:

    Gratulerer så mye =)
    Du ser helt fantastisk ut =)

  • Gratulerer! For en spennende tid for dere! Ikke lett å forstå utfra bildet av deg at det bare er fire uker igjen, men du har jo vært så superflink med masse yoga, så det har sikkert hjulpet godt på! Alt godt! <3 <3 <3

    • Ragnhild Nordrum:

      Tusen takk Jartrud!
      Yogaen har i alle fall vært essensiell for ryggen min (med all bæring av S), humøret, stressnivået osv.. Virkelig en life saver for min del :)
      Klem

  • Så utrolig koselig, gratulerer så mye :D Du ser jo super fresh ut :D

  • Hipp hurra for baby på vei :)
    Lykke til i tiden fremover!

  • hanne:

    Jeg må bare si gratulerer her og, for jeg synes dette var så utrolig koselig. Jeg følte jeg fikk masse igjen for yogaøktene i svangerskapet under fødselen, med tanke på pusten. Det er jo fantastisk at du har holdt deg i så god form. Du er flink! Jeg har kun gått noen få trilleturer denne uken, men gleder meg til å komme i gang med yoga. Hvor raskt etter fødselen tok du opp yoga igjen sist? :)

    • Ragnhild Nordrum:

      Tusen takk fine mamma-Hanne ;) <3 Håper du nyter den nye hverdagen. det er så gøy å følge med på IG.
      Så bra du følte yogaen du hadde gjort hadde fin "effekt" under fødselen. Akkurat det samme følte jeg sist. Jeg husker at jeg tok første yogaøkt på dag 5 etter fødsel sist. Startet veeeldig lett, ogfulgte bare mitt "eget løp"- altså ingen videoer eller noe slikt, slik at jeg ikke skulle presse meg lenger enn jeg kjente var godt.
      Stor klem til deg

  • Nei?! La ikke merke til det det spor på bildene! Men så FANTASTISK :D Lille S skal bli storebror <3 Gratulerer så mye kjæreste Ragnhild :D x

  • Elisabet:

    Ååå, så koselig nyhet, Ragnhild! Ikke lett å se på bildene at det er baby på vei! :) Masse lykke til i siste del av svangerskapet! <3 <3 <3 stor klem xx

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
March 2024
M T W T F S S
« Feb    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031