Bursdagslørdag

God lørdagskveld alle sammen. I dag har vi vært i bursdagen til den lille treåringen til en av mine beste venninner. Det var en fantastisk koselig feiring, med mange skjønne små og fine mammaer og en pappa :)

Et bittelite bildedryss fra dagen ♥

PicMonkey Collage

Det skulle serveres pølser i bursdagen, så jeg tok med soya-pølser til S. Soya-kjøtt har ikke vært noen suksess hos han til nå, det var det ikke i dag heller. Og jeg kan ikke annet enn å glede meg bittelitt over det. Soya-kjøtt er både dyrt og ikke spesielt sunt, så det er veldig greit at han foretrekker bønner og tofu langt fremfor “kjøttet”. Jeg hadde også med et par bokser med favorittdrikken hans, kokosvann, en OmBar, og en raw sjokolademoussekake som var til alle. Kaken falt i smak hos alle, og selv synes jeg også denne er fantastisk. Bunnen er en enkel mandelbunn, og fyllet er DENNE sjokoladekremen (tre-doblet).

I kveld trenger jeg en ekstra ekstra tidlig kveld. Jeg håper dere nyter lørdagskvelden, vi sees igjen i morgen.

6 Responses to “Bursdagslørdag”

  • Marie:

    Så koselig <3 Jeg synes soya kan være godt i noen retter, men passer på og ikke spise det for mye.. Men i retter der man bruker de så de skal ligne/smake som kjøtt/kjøttkaker/pølser/hamburger osv. liker jeg absolutt ikke. En av grunnene for at jeg droppa kjøtt er jo pga jeg aldri var så glad i det, og at andre sunne ting smaer bedre.. haha, noen tror at så lenge ting er vegetarisk, så liker jeg det :P jaja! Håper du har en fiiiin helg, kos dere videre <3

    • Ragnhild Nordrum:

      Hihi, slik er jeg også. Vil absolutt ikke ha mat som skal smake som kjøtt, synes det bare er frastøtende :P Den er jo all den andre maten som er god :)
      S elsker tofu da, og det synes jeg er topp :) Gir han det ikke hele tiden, for spiste slev på meg soya-allergi da jeg gikk på folkehøyskole og spiste myyye soya. Så tenker at det ikke er noe man bør spise hver dag. Men han er veldig glad i røkt tofu og en tofu med basilikum og tomat, så det spiser han kanskje et par ganger i uken. Stekt i skiver og med en avokado-dip til :) Da er han glad :D
      Klem til deg <3

  • Så koselig med bursdagfeiring :D
    Ønsker han nå etterhvert som han blir større å smake på den andre maten som blir servert andre steder? Eller bryr han seg ikke noe om det?

    Like greit han ikke er noe fan av soyapølsene da :D

    • Ragnhild Nordrum:

      Vet du, han er så lite interessert i andres mat. Og det er jeg SÅ glad for! Eller altså, han kan se på hva andre spiser og snakke om det. Men ikke på en slik det-vil-jeg-ha-måte. Så lenge han får mat han liker, så er han veldig fornøyd. Det kan jo endre seg etterhvert, og jeg er forberedt på at det kommer perioder der han ikke synes det er greit. Men det får vi ta når det kommer :)
      Håper du har hatt en fin helg :)

  • Sååå koselig :D
    Og klart kaken falt i smak hos alle, med DEN sjokomoussen, namm! :D Som dere har kost dere, blir så glad av og høre om det :) x

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930