Helgen + yoga, uke 3 2016

God søndag alle sammen ♥ Hva har dere fylt helgen med? Vi fikk overraskelsesbesøk hit til oss på fredagskveld, som reiste igjen tidligere i dag. Veldig koselig! I går dro vi i svømmehallen alle sammen, og på kvelden bakte jeg faktisk pizza de :O Det er slikt jeg aldri lager, og synes faktisk det er litt vanskelig siden ikke har laget det på årevis. Jeg fylte den med soya-kjøttdeig, grønnsaker og vegansk ost, og det ble faktisk veldig godt tatt i mot. Jeg lagde også en stor porsjon kjempegod guacemole med oppskjærte grønnsaker- slik at jeg også kunne kose meg. Animalsk mat er jo ikke tillatt hjemme her, så da må gjester tilfredsstilles med de alternativene som finnes :) I dag bakte jeg også sjokolade-cookies til de, med speltmel, kokossukker, kokosolje og mørk sjokolade- de var også veldig populære.

20160124_123453

Jeg ville bare dele yoga-uken min med dere nå på slutten av uken. Jeg trener hver dag, og selve målet er nettopp det; litt hver eneste dag, det trenger ikke å være mye. Kunne jeg valgt, hadde jeg brukt lang, lang tid på matten hver dag, men slik jeg har det nå blir det noen korte økter og noen litt lange. Slik som på mandag, hihi ;) 15 minutter er ingenting å skryte av, men det var alt jeg orket etter en altfor lang dag. Ideelt liker jeg å starte dagen med en stund på matten, bare for å løsne opp det som har stivnet i løpet av natten. Og senere, etter at S har sovnet på kvelden, liker jeg å ta en lengre økt.

PicMonkey Collage

Som alltid trener jeg til videoene som Michelle legger ut ukentlig på Thriving Plant Based– og det anbefaler jeg deg også å prøve ♥

Vi sees i den nye uken. God søndagskveld så lenge.

8 Responses to “Helgen + yoga, uke 3 2016”

  • Takk for tips om gode yogavideoer!
    Jeg prøver også å gjøre litt hver dag. Uttrykket “Do yoga today, so you can do yoga tomorrow” har mye for seg!Fin dag og uke til deg! <3

    • Ragnhild Nordrum:

      Det er et veldig fint “motto”! Jeg merker så godt at selv de korteste øktene, gjør økten dagen derpå bedre. Kroppen må liksom konstant holdes myk og varm og rolig :)
      Tusen takk, og god uke til deg også <3

  • You know what? On the rare occasion that I have visitors, I need to lay down the law and ban all animal products (except raw fish, which I eat). It makes me mad to need to serve meat-things on my beautiful clean dishes. Mind you, I buy these meat things for my visitors and do not ever cook meat in my house, but I just don’t want it anymore!! The pizza sounds delicious. Vegan cheese, oh so good. And your yoga… beautiful. xoxoxo

    • Ragnhild Nordrum:

      Im like that too; I just do not want that junk on my dishes!! Im happy to hear Im not the only one thinking like that ;)
      Thank you for your always lovely comments Nicole <3

  • Høres ut som dere har hatt en finfin helg :-) Jeg har vært på min første pilatestime, det var veldig gøy. Ble mye mer sliten dagen etter enn jeg hadde trodd! Har jo gjort pilates før, men det var veldig annerledes å gjøre det på et treningssenter med en instruktør.

    Håper dere har fått en fin sart på uka =)

    • Ragnhild Nordrum:

      Pilates er supert!! Og jeg er enig med deg, det er noe helt annet å trene det på et senter enn bare selv. Jeg trente pilates mye før da jeg jeg jobbet på SATS, og hadde verdens fineste og flinkeste instruktør som gjorde treningen så BRA! Savner det skikkelig :)
      Klem til deg <3

  • Åh, yoga! <3 Jeg har det helt der oppe med mat, søvn og vann nå. Det går bare ikke uten. :)

    • Ragnhild Nordrum:

      SÅ enig! yoga har blitt helt essensielt hos meg også :)
      Takk for kommentar, så koselig!

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930