Yoga, uke 1 2016

God formiddag. Vi sitter her, mer enn klare for besøk, og venter bare på at to venninner skal ringe på døren. Jeg gleder meg sånn til å se de begge, og har laget deilig snacke-mat til oss. Jeg viser dere i kveld, da skal dere også få oppskriften på noe skikkelig godt jeg har laget til de ♥

Jeg tenkte å begynne å dele yoga-ukene mine med dere. Jeg har gjort det litt av og på tidligere, men tenkte å prøve å få det til hver uke fremover. For min egen del er det gøy å skrive ned hva jeg gjør, og kanskje det kan være til inspirasjon for noen av dere også!?

Som dere vet e.l.s.k.e.r jeg yoga, og har gjort det mye i mange år nå. Og nå trener jeg det hver eneste dag. Det gir meg så mye, og er den ene tingen som alltid prioriteres. Jeg har “medlemskap” hos Thriving Plant Based, hvor min favoritt yoga-instruktør legger ut nye fantastiske videoer hver uke. Jeg prøver å starte dagen med en kort økt (alt fra 20-40 minutter, alt etter som hva S tillater), og nå som S sovner mye tidligere på kvelden tar jeg den “ordentlige” økten da. Den er som regel på mellom 45 og 60 minutter.

PicMonkey Collage

Denne type yoga er “trenings-yoga”. Det jeg elsker med akkurat disse timene, er at Michelle er så fantastisk rolig og behagelig, samtidig som treningen er nettopp det; trening. Eller altså, sett med yoga-øyne. Yoga er jo alltid en blanding av både å styrke kroppen, strekke den ut, og å slappe av i sinnet. Jeg kan ikke anbefale den siden nok, og det er nok det billigste yoga-medlemskapet du noen gang vil få.

Jeg skriver ikke opp annen trening, rett og slett fordi det er yoga som er treningen min nå. Jeg går bæreturer med S hver dag, men jo tyngre han blir, jo kortere blir turene. Løping har jeg lagt på hylla til livet er litt annerledes, akkurat nå lar det seg rett og slett ikke gjøre.

Vi sees senere i dag. Nyt mandagen så lenge.

5 Responses to “Yoga, uke 1 2016”

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
May 2024
M T W T F S S
« Apr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031