Den lange reisen hjem

God kveld fra Sandefjord. Tidlig i dag tok vi bussen fra Valdres, og toget videre fra Oslo. Det er ikke den lengste reisen selvsagt (ca 5 timer tilsammen), men jeg er så stolt over ruskebolla som var strålende fornøyd hele turen. Han får jo ikke sove på dagtid lenger, og jeg var veldig spent på hvordan turen kom til å gå. Og jeg er så glad for at det gikk 100% smertefritt. Og dere! Hvem sovnet i kveld rett før klokken 19, i egen seng, og med et smil om munnen? Jo, lille sønn selvsagt ♥ For en forbedring på bare noen få dager. Nå gleder jeg meg bare til fortsettelsen. Og tusen takk til dere som la igjen så koselige kommentarer på sist innlegg, det betydde mye.

20160106_203419

Uansett, i gårkveld hadde jeg en så fin avslutning på juleferien i Valdres. Jeg fikk være yoga-gjeste-instruktør på treningssenteret jeg jobbet på før vi flyttet, og det var så koselig å se alle kundene igjen. Og det fikk meg virkelig til å savne å instruere yoga. Yoga er jo en av mine største kjærligheter, og det er så fantastisk å få dele den gleden.

Jeg har en lang liste med oppskrifter jeg vil lage og innlegg jeg vil skrive til dere, og fremover håper jeg innleggene skal komme som perler på en snor. I morgen er planen å dele en deilig middagsoppskrift, så jeg håper dere titter innom da. Og har dere ønsker om spesielle innlegg, bare legg igjen en kommentar. Det er alltid så fint å få tilbakemelding fra dere.

God kveld videre ♥

12 Responses to “Den lange reisen hjem”

  • Så bra dere hadde en fin tur hjem igjen.

    Vet du hva, Ragnhild. Idag gikk komfyren min i stykker. Krise! Så kanskje en god middag som ikke trenger å kokes? Hehe :-)

    • Ragnhild Nordrum:

      Oi, så utrolig kjipt!!! Men da har du muligheten til å ekspremintere mye med raw middager fremover :D

  • Så deilig at han sovnet godt for kvelden og turen hjem gikk så fint :)

  • Marie:

    Så godt å høre at prosjekt-soving går fint :) Ja, det er så koselig å være yogalærer, hadde årets første time denne tirsdagen. Ha en fin ettermiddag <3

    • Ragnhild Nordrum:

      Ja, det er virkelig godt! Er så spent på hvordan nettene fremover blir. I natt våknet han mye fra klokken 3 og ville bli kost med. Han er jo vant til nærkontakt hele natten, så jeg forstår det godt. Heldigvis syntes han det var helt fint å ligge i sin egen seng mens jeg bare strakk armen ut og rusket han i håret :)

  • Så fint! Godt og høre at lillemann har roet seg litt! Også håper jeg han får sove til godt ut på morgenen :) Gleder meg og se hva du har av ting og dele med oss i 2016 :) Høres ut som du fikk godt utbytte av siste ferie dagen :D x

  • Inger:

    Godt Nyttår! Godt å høre det går bedre med søvnen. Håper det forsetter fremover.

    Har du tenkt på å lage youtube videoer der du underviser? Kanskje det kunne vært en ting frem til du kan undervise i studio igjen?

    • Ragnhild Nordrum:

      Godt nytt år til deg også Inger!
      Jeg har faktisk vært inne på tanken :) Men jeg tror det tar endel tid- og det er liksom tid jeg ikke har for tiden. Men tenker det som en mulighet i fremtiden. Det hadde vært gøy :)

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
May 2024
M T W T F S S
« Apr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031