Formiddag i Valdres

Heisann, og god søndag til dere. I dag våknet vi i Valdres og det var faktisk veldig, veldig koselig. Det er så deilig høstvær her, og S og jeg gikk morgentur i nydelig natur- en av rundene vi gikk så mange ganger da vi bodde her.

20151101_100235

Formiddagen har brukt brukt sammen med mamma og pappa, og onkel og kjæresten hans. Jeg har fått trent, og planlagt middager- disse dagene imens vi er her tar jeg nemlig ansvaret for det måltidet. For min egen del har det aldri gjort noe å spise ‘min egen’ mat, uansett hvem jeg spiser sammen med. Men for lille S sin del vil jeg jo at han skal føle at alt på bordet er greit å spise. Så da blir det sunn, næringsrik veganmat på alle i huset den neste uken.

20151101_100527

Ellers må jeg fortelle at jeg har et lite bidrag i Valdres Magasinet igjen (forje bidrag kan du se HER). Denne gangen er det veganske og raw oppskrifter som står på menyen. Seks oppskrifter med fokus på sesongens ingredienser og smaker.

20151101_100130

Jeg håper dere har en fin søndag, alle sammen. Hva har dere fylt helgen med?

11 Responses to “Formiddag i Valdres”

  • Hanne:

    Så flink du har blitt på yoga! Denne uken skal jeg faktisk begynne på gravidyoga. Jeg husker du skrev at du gikk på det selv under svangerskapet (hvis jeg ikke husker helt feil). Jeg gleder meg skikkelig. Så heldig familien din er som får servert slik mat hele uken :) Håper du har hatt en fin helg. Klem fra meg :)

    • Ragnhild Nordrum:

      Ååå gravidyoga <3 Ja, jeg gikk på det, og det var veldig fint. Hadde verdens skjønneste lærer <3 Lykke til!
      Hihi, jeg vet ikke om de synes de er så heldige som bare får den maten :P Men håper iallefall det smaker godt og føles bra å spise.
      Klem til deg

  • Så herlig med Yoga <3

    Vi har feiret Halloween for 11-åringene, de gikk ikke fra dør til dør men koste seg her med leker og mat. Så har vi gått turer, spilt litt tennis og gutta har badet mens jeg og J gikk bæretur og lagde middag – gutta spiste ute foran minibål i hagen

    • Ragnhild Nordrum:

      Halloween feiringen hans så så koselig ut, dere hadde gjort det så fint!
      Yoga er herlig ja!!!

  • Vad kul att du är med i tidningen igen:) Sätter mig ned och ska läsa avisen nu:) Mysigt att få tid sammen med familjen också- det behövs nu när det börjar bli mörkare ute tycker jag.

    Stor kram till dig och lilla S. <3

    • Ragnhild Nordrum:

      <3<3 Savner deg Cajsa!
      Nei, den er ikke i nettversjon :( Det er jo bare lokalavisen.
      Klem :*

  • Nej men du, gick artikeln inte att läsa över nätet?
    Kram:)

  • Så bra at du kan kommentere hos meg igjen :-)

    God bedring!!! :-) <3

  • Åh! Det er så gøyt at du har innlegg i flere blader og slikt! Skulle øsnke de solgte magasinet her borte :D x

Mitt navn er Ragnhild, og dette er min blogg hvor jeg deler min kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.
May 2024
M T W T F S S
« Apr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031